Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Αίτημα να εξαιρεθεί η 35η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, Ευγενία Τζωρτζάτου, που χειρίζεται την υπόθεση των θανάτων των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη κατέθεσε πριν από λίγο ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων ενώπιον της ανακρίτριας

Της Άννας Κανδύλη

Το αίτημα κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σε περίπτωση που η κυρία Τζωρτζάτου δεν αυτοεξαιρεθεί από την ανάκριση, ενώ είναι πιθανό να «παγώσει» και τη σημερινή απολογία της κατηγορουμένης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον «αέρα» η απολογία της σήμερα – Τα αιτήματα Κούγια

Προσερχόμενος ο κ. Κούγιας στο ανακριτικό γραφείο ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν ακόμη τρεις μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Τζωρτζάτου επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να απολογηθεί σήμερα. Ωστόσο η υπεράσπιση της κα Πισπιρίγκου κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία. Όμως, η πλευρά της κατηγορούμενης προχώρησε στη συνέχεια στην αίτηση εξαιρέσεως της δικαστικής λειτουργού.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παθολογικού θανάτου της Ίριδας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ