Revenge Porn: Γροθιά στο στομάχι η μαρτυρία της 34χρονης

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μία 34χρονη στη Θεσσαλονίκη, απασχολεί τη δικαιοσύνη.

Με απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, η υπόθεση με το revenge porn βίντεο αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Κακουργιοδικείο. Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η μαρτυρία της καταγγέλλουσας στην κάμερα της ΕΡΤ.

“Έχω κάνει απόπειρες αυτοκτονίας, όπως και όλα τα θύματα εκδικητικής πορνογραφίας. Μας φτάνουν στο σημείο να θέλουμε να πεθάνουμε, να ντρεπόμαστε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε εμείς θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι άνθρωποι που πράττουν αυτή τη βία” αναφέρει η 34χρονη.

“Το στέλνουν στοχευμένα στους εργοδότες μου. Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου, μετά από λίγους μήνες βγαίνει αυτό το βίντεο να μου καταστρέφει τη ζωή πάλι” λέει η ίδια.

Η 34χρονη καλλιτέχνης είδε τα όνειρά της να καταστρέφονται. Ένα βίντεο με ευαίσθητες στιγμές με τον πρώην σύντροφό της «ανέβηκε» σε ψεύτικο προφίλ με το καλλιτεχνικό της όνομα.

Η υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων έφτασε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο φίλο του πρώην συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η 34χρονη μετέφερε στο δικαστήριο όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σήμερα, όταν το βίντεο γίνεται γνωστό σε κάθε δουλειά της.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή κατηγορώντας τον φίλο του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο κατηγορούμενος είχε σκοπό βλάβης και παρέπεμψε την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο, όπως έγινε και με τη δίωξη στην περίπτωση Παναγιωτόπουλου.

Ο πρώην σύντροφος έχει παραπεμφθεί κατηγορούμενος σε άλλη δίκη για κυκλοφορία του ίδιου βίντεο σε άλλη χρονική στιγμή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ