Συγκλόνισε ο Σαρμπέλ για το πρόβλημα υγείας – Ο όγκος, τα χειρουργεία και η αφωνία

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Σαρμπέλ το βράδυ της Παρασκευής, όταν βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια στο Λονδίνο τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί έβγαζα συνεχώς όγκο στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω» ανέφερε ο Σαρμπέλ.

«Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια και νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε πως η κατηφόρα ξεκίνησε όταν πριν από πέντε χρόνια που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. “Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ