Σοφία Βογιατζάκη για Metoo: Πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν έπρεπε

Στο πλατό του After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Σοφία Βογιατζάκη προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο, Σαρμπέλ ο οποίος και ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά.

Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το κίνημα #Metoo, εξηγώντας τους λόγους που δεν έχει μιλήσει όλο αυτό το διάστημα.

«Είναι ένα πολύπλευρο και ευαίσθητο θέμα. Δεν ξέρω τα όρια που ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης, είναι τόσο πολύ λεπτά. Δεν ξέρω αν βοηθάμε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν άσχημα πράγματα. Η δικαιοσύνη θα τους κρίνει. Την γνώμη μου την έχω, έχω συγκεκριμένη άποψη και έχω συγκεκριμένη θέση. Γιατί πρέπει να βγω να την πω στην τηλεόραση; Γιατί πρέπει να βγω να την πω δημόσια;».

«Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά όλοι και να κουνάμε το δακτυλάκι, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο. Για μένα μες στο κεφάλι μου… δεν μου αρέσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή του OPEN.

«Ο χρόνος, επίσης, θα δείξει. Εννοώ πως δεν μου αρέσει εγώ να κρίνω και με τρομάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Ο καθένας μπορεί να βγει το μακρύ και το κοντό του ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι τρομακτικό και χαοτικό» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.

“Σαφώς και τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο σε όλο αυτό. Επίσης, πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να πάρει η μπάλα κατά τη γνώμη μου” είπε η ηθοποιός.

“Ξαφνικά πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν έχουν κάνει κάτι και λες πως είναι κρίμα” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ