Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Μου έχουν πετάξει στην πίστα εσώρουχο”

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο τραγουδιστής, μιλώντας για το νέο του τραγούδι, τους ψυχαναγκασμούς που μπορεί να τον οδηγήσουν σε χωρισμό ενώ παραδέχτηκε ότι έχει απιστήσει.

«Το νέο μου τραγούδι είναι το ‘Δεν θέλω να βλέπω κανέναν’», δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου για τη νέα του επιτυχία. Αναφερόμενος στις δυσκολίες του επαγγέλματος, περιέγραψε: «Σε ένα πάρτι που τραγουδούσα έπεφτε δυο ώρες ξύλο. Φεύγανε μαλλιά, παπούτσια, καρέκλες. Έχουν μαλώσει πάνω στην πιστά για το ποιος θα χορέψει».

«Μου έχουν πετάξει στην πιστά μέχρι και εσώρουχο. Το κάτω», αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε αν έχει βιώσει περιστατικά ακραίου θαυμασμού. «Έχει τύχει στο Instagram να στέλνουν ακραία. Γυμνές φωτογραφίες για παράδειγμα. Και δεν είναι ψεύτικα προφίλ».

«Έχω χωρίσει. Ήταν ένα φλερτ καλοκαιρινό, βγήκε το δημοσίευμα ένα μηνά μετρά, είχαμε ήδη χωρίσει. Δύο σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου από 2 χρονιά η καθεμιά. Για το ερωτικό κομμάτι δεν θα σου απαντήσω», σχολίασε για την προσωπική του ζωή. «Έχω συνευρεθεί ερωτικά στην φύση», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Έχω ψυχαναγκασμούς. Βάζω τα πράγματα στη σειρά, κλείνω όλα τα φωτά. Αν δω τρίχες στο νιπτήρα, ακαταστασία από κοπέλα, έφυγε!», είπε.

«Έχω απιστήσει, έχω ερωτηθεί και το έχω πει. Ήμασταν καμία εβδομάδα χωριά και μετά δεν άντεξε, γύρισε», παραδέχτηκε ο Σάκης Αρσενίου ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα του λέγοντας πως θέλει να τον παντρέψει να δει εγγόνι.

«Σε ένα τροχαίο είχε σφηνώσει το πόδι μου αναμεσά στο ταμπλό και την θέση και μόλις βγήκα το αμάξι κάηκε», τόνισε για ένα τροχαίο που κινδύνεψε η ζωή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ