Αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ στο Ρέθυμνο: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την στιγμή του πυροβολισμού

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή που συνέβη σε μπαρ του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ρέθυμνο: Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό στο μπαρ – Τέσσερις συλλήψεις

Στο αιματηρό επεισόδιο εμπλέκονται ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Ρέθυμνο, και μία παρέα νεαρών από τον Μυλοπόταμο. Η συμπλοκή συνέβη στο μπαρ, όπου εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν ότι οι νεαροί προκάλεσαν φασαρία, ενώ δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν έναν θαμώνα του μαγαζιού. Οι ιδιοκτήτες τους έδιωξαν και ενημέρωσαν τόσο τις Αρχές, όσο και τον υπεύθυνο του καταστήματος, προκειμένου να μην τους αφήσουν να μπουν μέσα.

Ρέθυμνο: Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ – Αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα που τον μαχαίρωσε

Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο, όταν ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού δεν τους επέτρεψε την είσοδο. Τότε, ένας 27χρονος τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, να μπει στη μέση για να προστατεύσει τον πατέρα του.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο νεαρός τον μαχαίρωσε στο χέρι και ο αστυνομικός, φοβούμενος για τη ζωή του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε χαμηλά τον 27χρονο, στην κοιλιακή χώρα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο 27χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με το cretalive, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο, το σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο πυροβολισμός ακούγεται ενώ ο 27χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά, είναι ήδη πεσμένος κάτω, όπως καταδεικνύουν και οι αντιδράσεις που ακούγονται.

Σημειώνεται ότι αυτό υποστηρίζεται και από την πλευρά της οικογένειας του τραυματία.

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου μετέβησαν κι άλλα μέλη της παρέας των νεαρών, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τελικά η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου και του αστυνομικού για την εμπλοκή τους στο αιματηρό επεισόδιο, αλλά και στη σύλληψη δύο ακόμα νεαρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια.

Μεταξύ άλλων, οι τέσσερις νεαροί από τον Μυλοπόταμο έσπασαν και την τζαμαρία κινηματογράφου, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της συμπλοκής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ