Ρέθυμνο: Νοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο.

Νοσηλεύτρια προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου της πόλης, αναφέροντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νοσηλεύτρια, όπως αναφέρει το goodnet.gr, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου, ενώ δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού η παρενόχληση συνεχιζόταν και στους χώρους του Νοσοκομείου.

σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια άλλαξε και διεύθυνση κατοικίας, μετά τις επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το πού διαμένει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και τη Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε τον δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ που θα αναδείξει τα όλα τα περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ