Ρέθυμνο: Καταδικάστηκαν σε ισόβια οι δύο Πακιστανοί που βίασαν 18χρονη τουρίστρια το 2022

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν δυο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2022 βίασαν μια 18χρονη, τότε, Βρετανίδα τουρίστρια, που βρισκόταν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στους δύο ομοεθνείς. Παρά το γεγονός ότι ο 24χρονος και ο 27χρονος ομοεθνής του υποστήριξαν πως η ερωτική επαφή έγινε με την συναίνεση της κοπέλας, δικαστές και ένορκοι έκριναν πως πρέπει να καταδικαστούν και μάλιστα με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού.

Η 19χρονη σήμερα κοπέλα, περιέγραψε στο δικαστήριο τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των δύο ανδρών, υποστηρίζοντας πως εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά της, την ακινητοποίησαν και τη βίασαν την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην ανατολική παραλία της πόλης του Ρεθύμνου και λίγη ώρα αφότου είχε αποχωρήσει ο φίλος της.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη είχε καταγγείλει τον βιασμό και άμεσα οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη των δύο ανδρών.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι και κατά την σύλληψή τους είχαν ομολογήσει τις πράξεις τους, στην διάρκεια της απολογίας τους ισχυρίστηκαν πως οι ερωτικές πράξεις έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας και πως οι ίδιοι σταμάτησαν κάθε ερωτικό άγγιγμα όταν εκείνη αρνήθηκε να συνεχιστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ