Ρέθυμνο: Η στιγμή που ηλεκτρικό αυτοκίνητο παρασύρει πεζούς και «μπουκάρει» σε ξενοδοχείο – ΒΙΝΤΕΟ

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το Daynight.gr, ένα φορτηγό απομακρύνεται με όπισθεν από το οπτικό πεδίο της κάμερας ασφαλείας και στη συνέχεια ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο διακρίνεται να μεταβαίνει στο σημείο.

Το αυτοκίνητο προσωρινά φαίνεται να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο περιμένοντας να φύγει το φορτηγό για να συνεχίσει την πορεία του. Ωστόσο, στην συνέχεια οι κάμερες3 ασφαλείας καταγράφουν την τρελή πορεία του, καθώς στην αρχή φαίνεται να παρασύρει έναν άνδρα και μια γυναίκα και στη συνέχεια να καταλήγει σε παρακείμενο ξενοδοχείο.

Ακόμη, όπως διακρίνεται στο βίντεο, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ένα παιδάκι και μία γυναίκα καταφέρνουν να αποφύγουν το όχημα.

Δείτε το βίντεο

 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος της ξέφρενης πορείας του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οφείλεται σε εμπλοκή στο γκάζι, το οποίο για αδιευκρίνιστο λόγο, κόλλησε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ