Ρεγγίνα Μακέδου: Το ξέσπασμα για τις δηλώσεις Πνευματικού και η συνομιλία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μάχη με τη λευχαιμία και έχει γίνει ευρέως γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Ευβοίας με την ΝΔ, Σπύρου Πνευματικου, οι οποίες τον έθεσαν εκτός εκλογικής μάχης, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία με βίντεο που ανέβασε στoυς λογαριασμούς της στα social media εξέφρασε την οργή της, ως καρκινοπαθής. Μάλιστα ζήτησε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είδε το συγκεκριμένο βίντεο και σήμερα επικοινώνησε με την αθλήτρια. «Ο κ. Μητσοτάκης μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Νιώθω αηδία… όχι στεναχώρια»

«Διαβάζω ξανά και ξανά. Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από τον θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πως λέγεται γιατρός αυτός ο «κύριος»… Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!!

Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω; Έχω-έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας!!!!

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!»

«Πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη»

«Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ.Πνευματικός και πριν από 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μην ξεκινήσετε τις πολιτικές διαμάχες, δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ