Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη για τον αδελφό του – “Ο Βασίλης μου πέταξε πολύ ψηλά” – ΦΩΤΟ

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός, Θάνος Τοκάκης για την απώλεια του αδελφού του, Βασίλη. Ο Βασίλης Τοκάκης, γνωστός επικοινωνιολόγος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 44 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Θάνος Τοκάκης ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία του αγαπημένου του αδελφού και έγραψε τα εξής:

“Και τι άλλο να ήμασταν

Πέρα από μνήμες εξαντλημένες.

Κι από ένα χαμόγελο.

Το τσακισμένο.

Κι ύστερα η ξεκούραση.

Μια κάποια λύσις.

Ο Βασίλης μου

1977-2021

* πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά”.

Τι είχε πει ο Θάνος Τοκάκης για την περιπέτεια του αδελφού του

Σε συνέντευξή του ο Θάνος Τοκάκης είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας που πέρναγε ο αδερφός του αλλά και για το βιβλίο που έγραφε τις σκέψεις του. Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Παπαδοπούλου είχε πει:

“Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2019. Ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος” είπε και αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε ο αδελφός του με τίτλο «Άνοιξη μυαλού».

«Έχει κάνει χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις κι ακόμα παλεύει. Ορμώμενος από την εμπειρία του έκανε τις αναρτήσεις στο facebook, οι οποίες έγιναν αυτό το βιβλίο” υπογράμμισε, τονίζοντας πως “είναι η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ