Γιάννης Πουλόπουλος: “Λύγισε” στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον αδελφό του, ο οποίος πέθανε από καρκίνο, προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα, καθώς και εκείνος έχει χάσει τον αδερφό του.

“Καταλαβαίνω πάρα πολύ τον Γιώργο που η σκέψη είναι στους γονείς του. Εννοείται ότι η ζωή είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του γιατί η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή τους είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον ,έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που ένας γονιός μπορεί να ζήσει. Όταν μερικά χρόνια μετά το έζησαν και αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά, που σίγουρα ήταν πιο μικρός και πιο επίπονο. Αυτό που θα ήθελα να πω στην οικογένειά του είναι πως τους καταλαβαίνω”, τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση και της Κατερίνας Καινούργιου, που είπε μεταξύ άλλων: “Η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου γεγονότος μέσα από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι και ο σεβασμός με τον οποίο το αντιμετώπισε ο Γιώργος, εμένα με έκανε να δω με μία διαφορετική ματιά τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πάνω σε αυτό που χαρακτηρίζουμε κίτρινο, βγήκε μία ιστορία που με άγγιξε, με προβλημάτισε και με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα διαφορετικά. Η σωματική και η ψυχική μας υγεία είναι πάνω από όλα. Δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από αυτό… Σε αγαπώ πολύ και σε αγαπάμε όλοι”.

“Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί στενοχωριέται η μαμά μου”, ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ