Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Παίρνουν εξιτήριο οι δύο Κρητικοί – Τα νεότερα για τον 34χρονο μετά την δεύτερη επέμβαση

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους τρεις Κρητικούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τα πυρά του «πιστολέρο» το πρωί του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι.

Οι τρεις τραυματίες από τα Μάλια, βρίσκονταν στην Αθήνα και διασκέδαζαν με άλλους φίλους τους σε μπάτσελορ για έναν γάμο που θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.

Ύστερα από έναν διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή με τους δύο επιβάτες ενός ανθρακί τζιπ που περνούσε τυχαία από το σημείο όπου βρισκόταν η παρέα, ο ένας εκ των δραστών έβγαλε όπλο και με χαρακτηριστική ψυχραιμία πυροβόλησε έναν έναν τους τρεις Κρητικούς. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Creta24, οι δύο 28χρονοι παίρνουν εξιτήριο την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και ο 34χρονος, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι. Ο 34χρονος υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι. Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ομαλή και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Η δραματική σκηνή με τους τρεις τραυματίες λίγο μετά την επίθεση

Χθες μεταδόθηκε και ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Οι εικόνες, που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Live News» στο Mega, είναι τραβηγμένες λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση, στις 7 το πρωί. Οι τρεις τραυματίες είναι πεσμένοι στο έδαφος, ενώ οι δράστες έχουν διαφύγει. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν προλάβει να φτάσουν στο σημείο ούτε οι αστυνομικές αρχές, ούτε το ΕΚΑΒ. Οι υπόλοιποι της παρέας των Κρητικών και οι αυτόπτες μάρτυρες είναι «παγωμένοι» και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο «πιστολέρο» έριξε τέσσερις σφαίρες, οι τρεις εκ των οποίων έπληξαν τα δύο αδέλφια και τον φίλο τους, που έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος. Αμέσως μετά, μπήκε στο ανθρακί τζιπ και εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό του. Ο τελευταίος, ηλικίας 33 ετών, εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (17/12).

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ