Φάμελλος στον Realfm 97,8: Η μερική κομματική πειθαρχία στη ΝΔ μας έχει προβληματίσει

«Έχουμε ήδη καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, έχουμε αρκετές προτάσεις να κάνουμε για να βελτιωθεί η τροπολογία. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερη από αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης όταν ανέλαβε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Σαμαράς τόσα χρόνια έκλειναν τα μάτια για να ικανοποιήσουν ένα ακροατήριο με διχαστικό λόγο. Τώρα έχετε σε σύγκρουση ο κ. Μητσοτάκης με αυτόν τον διχαστικό λόγο» συμπλήρωσε.

«Δεν κατανοώ ένα πολιτικό ζήτημα που γεννιέται μετά την μερική κομματική πειθαρχία. Αυτό είναι ένα ζήτημα που μας έχει προβληματίσει. Δεν ισχύουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλα τα μέλη της Κ.Ο.; Ή δεν είναι πρόεδρος και του κυρίου Σαμαρά ο κύριος Μητσοτάκης; Η κομματική πειθαρχία δεν είναι του προσώπου είναι του κόμματος» περιέγραψε.

«Σε θεσμικό επίπεδο ανησυχώ για την ασυνέπεια του πρωθυπουργού» σχολίασε.

«Η κυβέρνηση όσα εξήγγειλε για την οπαδική βία δεν τα έκανε, δύο φορές ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Πρέπει να υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου της αγοράς. Η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια στα φαινόμενα αισχροκέρδειας και μάλλον βάζει η ίδια πλάτη» είπε σχετικά με τις αυξήσεις των τιμών και τα πρόστιμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ