Πυροβολισμοί στη Βούλα: Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό – Οι τελευταίες πληροφορίες

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές πίσω από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βούλα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών που έχει αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη έξω από τον φούρνο της οδού Ερμού και πώς ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ των ατόμων που συνεπλάκησαν. Στο πλαίσιο αυτό παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναμένουν να ακούσουν τι θα τους πουν οι τραυματίες που ακόμα δεν έχουν καταθέσει. Παράλληλα, “ξεσκονίζουν” τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και σπιτιών της περιοχής για έχουν μια σαφή εικόνα για το περιστατικό, όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν.

Από την αιματηρή συμπλοκή, τραυματίστηκαν τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας. Φέρει τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι σεσημασμένος καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν έπειτα από καταδίωξη από περιπολικό. Μάλιστα έπρεπε να δίνει το “παρών” στο αστυνομικό τμήμα. Και οι άλλοι δύο τραυματίες όμως φέρεται να είναι γνώριμοι στις Αρχές.  Ελαφρά τραυματισμένα είναι επίσης  άλλα δύο άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, ένας Έλληνας και ένας Ιρακινός.

Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τα πέντε αυτά άτομα ήταν έξω από τον φούρνο και μιλούσαν. Κάποια στιγμή, κάτι ειπώθηκε και τα αίματα άναψαν, με την κατάσταση να φεύγει εκτός ελέγχου. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί που διερευνούν στην υπόθεση. Δεν αποκλείεται να προκλήθηκε η συμπλοκή λόγω διαφορών κατά τη διάρκεια κάποιας συναλλαγής μεταξύ των δύο πλευρών.  Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες, καθώς και ένα μαχαίρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ