Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στην Παιανία: 3 προσαγωγές – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στην Παιανία. Το σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν στη συμβολή της Λεωφόρου Μαρκοπούλου και της οδού Μεταξά για ύποπτο όχημα έξω από μάντρα αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές. Ένας από τους προσαχθέντες αφέθηκε ελεύθερος. Στο μεταξύ “φύλλο και φτερό” κάνουν οι έμπειροι αξιωματικοί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να δουν αν υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο πεδίο των ερευνών. Αυτό που αναζητούν, είναι μήπως έχει σφηνωθεί σε κάποιο σημείο κάλυκας από τις σφαίρες που έπεσαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Όπως έγραψε χθες το enikos.gr, οι άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. προσέγγισαν το αυτοκίνητο για να ελέγξουν τους επιβάτες. Τότε ένα άτομο κατέβασε το παράθυρο και πυροβόλησε εναντίον τους τουλάχιστον έξι φορές, με τους αστυνομικούς, να ανταποδίδουν τα πυρά, πυροβολώντας κυρίως στον αέρα.

Σημειώνεται ότι από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Αυτό που πιθανολογείται είναι το όχημα να βρισκόταν στο σημείο, καθώς άλλα άτομα είχαν μπει μέσα στον χώρο της μάντρας για κλοπή εξαρτημάτων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ