Ψηφιακές λύσεις: Το κλειδί για την αποδοτικότητα κάθε επιχείρησης

Κάθε επιχείρηση, κυρίως αν μιλάμε για μια μικρομεσαία, αντιμετωπίζει καθημερινές προκλήσεις για το πως να οργανώσει καλύτερα τη λειτουργία της και πως να αυξήσει την αποδοτικότητά της. Οι ψηφιακές λύσεις που είναι βασισμένες στις τεχνολογίες του Internet of Things και του Cloud, αποτελούν αδιαμφισβήτητα κλειδί για την ανάπτυξη μιας εταιρείας, προσφέροντας ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση του στόλου και των περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν σε μια επιχείρηση, η έξυπνη διαχείριση της ενέργειας, τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα και τα συστήματα διαχείρισης ραντεβού, ο αποθηκευτικός χώρος στο Cloud, είναι κάποια μόνο από τα βασικά εργαλεία που όταν αξιοποιούνται ενισχύουν αποδεδειγμένα τη λειτουργικότητα κάθε είδους επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου.

Ο δρόμος προς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι ψηφιακός

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι τους, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υιοθέτηση όλων αυτών των ψηφιακών λύσεων, μέσα από τη νέα ενότητα online σεμιναρίων του 5ου κύκλου #GrowYourBusiness στο YouTube κανάλι της COSMOTE. Οι επιχειρηματίες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα μπορέσουν να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για όλα όσα τους ενδιαφέρουν σχετικά με τους τρόπους διαχείρισης και επικοινωνίας με τους πελάτες τους μέσω λύσεων CRM, την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού και την οργάνωση της αποθήκης, των παραγγελιών και τη διαχείριση προμηθευτών και πωλητών, μεταξύ άλλων.

Θάνος Φαλάγγας

Όπως δήλωσε σχετικά και ο κ. Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing & CRM του Ομίλου ΟΤΕ, «Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, ήδη, έχουν λάβει χρήσιμες συμβουλές για την απομακρυσμένη συνεργασία, την ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το digital marketing παρακολουθώντας δωρεάν τις τέσσερις πρώτες ενότητες της σειράς online σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions. Στην 5η ενότητα, οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ψηφιακές λύσεις που βοηθούν στην οργάνωση των επιχειρήσεων, καθώς και να κατανοήσουν πως οι νέες τεχνολογίες είναι χρήσιμες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ψηφιακή εποχή».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 4ης και της 5ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» από ειδικούς με επιτυχημένη δράση στον τομέα της απομακρυσμένης συνεργασίας και των ψηφιακών λύσεων οργάνωσης επιχειρήσεων. Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Οι εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων υποβάλλονται εδώ.

Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση  #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στην online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες έρχονται σε άμεση επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις τους και τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.

Περισσότερα για το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions: www.growyourbusiness.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ