Ψευτογιατρός: Τι λένε οι γείτονες για το «απόρθητο φρούριο» στο Κορωπί

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό» ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις.

Ψευτογιατρός: Είναι περισσότερα τα θύματά του, εκτιμούν οι Αρχές – Βρέθηκαν φάκελοι ασθενών από το 2002

Ο 66χρονος «ψευτογιατρός», που χρησιμοποιούσε άλλοτε την ιδιότητα του νευρολόγου και άλλοτε την ιδιότητα του φυσίατρου για να εξαπατά τα θύματά του, είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Κορωπί σε «ιατρείο», σύμφωνα με την αστυνομία.

Το σπίτι θυμίζει απόρθητο φρούριο. Είναι εγκατεστημένες πάρα πολλές κάμερες σχεδόν σε όλες της γωνίες του σπιτιού. Μάλιστα στην ταράτσα υπάρχει τελευταίας τεχνολογίας κάμερα που καταγράφει περιμετρικά τον χώρο. Οι αρχές εκτιμούν πως η εγκατάσταση αυτού του εξελιγμένου συστήματος παρακολούθησης έγινε από τον 66χρονο, καθώς έβλεπε ασθενείς μέσα στο σπίτι του από το 2021, όταν και έκλεισε το ιατρείο του καθώς γνώριζε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του.

Ψευτογιατρός: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των συγγενών των θυμάτων

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 66χρονος βρίσκεται εντός της οικίας του, όμως δεν έχει εμφανιστεί καθόλου σήμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες. Γείτονες του «ψευτογιατρού»

Γείτονες του «ψευτογιατρού», μιλώντας στο ΑΝΤ1, έκαναν λόγο για έναν οικογενειάρχη, φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε προκαλέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο ανέφεραν ότι είχαν παρατηρήσει πολλές φορές έξω από το σπίτι του να υπάρχουν σταθμευμένα πολυτελή αυτοκίνητα. Μάλιστα τονίζουν ότι τους είχε κάνει τρομερή εντύπωση το εξελιγμένο και πανάκριβο σύστημα ασφαλείας.

Ψευτογιατρός: Αυτός είναι ο Γερμανός συνεργός του – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ