Ψάχνουν τα βίντεο του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες

Σαφείς απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την υπόθεση τοποθέτησης μικροσκοπικών καμερών στην τουαλέτα του καταστήματός του, αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού και στο δωμάτιο όπου διέμεναν οι δύο ενήλικες κόρες της συντρόφου του, καλείται να δώσει ο 49χρονος κομμωτής, που προφυλακίστηκε το βράδυ της Παρασκευής. Την ίδια στιγμή, ρόλο-κλειδί φαίνεται να έχει ο μυστηριώδης άνδρας που φέρεται να παραλάμβανε τα στικάκια με το υλικό των κρυφών καμερών.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Βασικό ερώτημα παραμένει με ποιους τρόπους ο κομμωτής χρησιμοποιούσε το υλικό από τις κρυφές κάμερες που είχε τοποθετήσει τόσο στο κομμωτήριό του, όσο και στο ίδιο του το σπίτι. Μάλιστα, σχεδόν σε καθημερινή βάση τον είχαν δει να ανταλλάσσει στικάκια με έναν άνδρα, με τον κομμωτή να ισχυρίζεται πως του έδινε τραγούδια που έγραφε ο ίδιος. Για την αποκάλυψη της ταυτότητας του άνδρα που έπαιρνε τα στικάκια μιλά στη Realnews ο Αλέξανδρος Δάσκας, δικηγόρος των εργαζόμενων γυναικών στο κομμωτήριο, ζητώντας να ανοίξουν τα στόματα όλων όσοι γνωρίζουν.

«Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Οσοι ξέρουν πρέπει να μιλήσουν. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άνδρα της. Η ίδια που ζητά συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του και από όλα τα άλλα θύματα. Πρέπει να κατονομαστεί ο άνθρωπος στον οποίο παρέδιδε στικάκια ο κομμωτής, για το περιεχόμενό τους αλλά και για το αν η σύζυγος του κομμωτή γνώριζε κάτι», δηλώνει στην «R», ο δικηγόρος Αλ. Δάσκας.

Ερευνα

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο των γυναικών που εργάζονταν στο συγκεκριμένο κομμωτήριο, οι εννέα καταγγέλλουσες, οι οποίες έμειναν χωρίς δουλειά μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων, δούλευαν σε χώρο που καθημερινά καταγράφονταν προσωπικές τους στιγμές αλλά και το σώμα τους. Για αυτόν τον λόγο επισημαίνεται η ανάγκη νέας έρευνας από την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να διαπιστωθεί αν, για παράδειγμα, το υλικό έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ. «Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να υπάρξει ενδελεχής έρευνα για το τι έχουν απογίνει τα βίντεο από τις κάμερες. Πρέπει να μάθουμε αν τα βίντεο έχουν πουληθεί στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής και από ποιον. Ενδεχομένως η απάντηση αυτή να προκύψει όταν αποκαλυφθεί ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας που έπαιρνε τα στικάκια από τον κομμωτή», αναφέρει στην «R», ο Αλ. Δάσκας.

«Επιπλέον, οι εντολείς μου επιθυμούν να γίνουν έρευνες για ενδεχόμενη συμμετοχή ή όχι της συζύγου του κομμωτή. Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Κρατάω επιφυλάξεις, σύμφωνα με όσα μου έχουν μεταφέρει. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν κατηγορούμε κανέναν, ωστόσο θεωρώ απαραίτητο να ξεκαθαρίσουν όλα τα μελανά σημεία της υπόθεσης», επισημαίνει ο δικηγόρος και προσθέτει ότι οι εντολείς του, οι γυναίκες που εργάζονταν στο κομμωτήριο, απευθύνθηκαν στην επιθεώρηση εργασίας, κατήγγειλαν το γεγονός κινώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και ζητούν αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Υπάλληλοι που εργάζονταν στο κομμωτήριο του 49χρονου άνδρα κάνουν λόγο για έναν πολύ χειριστικό άνθρωπο, που δεν είχε δώσει δικαίωμα. Οπως υποστηρίζει μια υπάλληλος, τελειώνοντας κάθε κούρεμα, πήγαινε πάντα στην τουαλέτα και παρέμενε αρκετή ώρα. Οταν τον ρωτούσαν τι έκανε, εκείνος απαντούσε ότι γράφει στίχους για τραγούδια. «Τώρα που συνδυάζουμε τα πράγματα, καταλαβαίνουμε γιατί το έκανε. Τώρα εξηγούνται πολλά…», δηλώνει η υπάλληλος του κομμωτηρίου.

Παράλληλα, η εργαζόμενη προσθέτει ότι ο κατηγορούμενος προχώρησε μόνος του σε ανακαίνιση της τουαλέτας, που υπήρχε από την προηγούμενη επιχείρηση, χωρίς να φωνάξει κάποιον εργάτη, γεγονός που τότε τους είχε φανεί περίεργο. Αίσθηση, μάλιστα, προκαλεί η προτροπή του 49χρονου στις υπαλλήλους του να πίνουν πολύ νερό, καθώς κάνει καλό στην υγεία…

«Δεν ήξερα…»

Αγνοια για την ύπαρξη των κρυφών καμερών τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι της όπου διέμενε με τον 49χρονο και τις δύο κόρες της, δηλώνει η σύζυγος του κατηγορουμένου, τονίζοντας ότι νιώθει ντροπή και φρίκη για όσα έχουν συμβεί. Οπως αναφέρει, ο σύζυγός της δεν δίστασε ακόμα και την πεθερά του να παροτρύνει να κάνει μπάνιο, όταν τη φιλοξενούσαν για ένα χρονικό διάστημα στο σπίτι τους. Με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια, υποστηρίζει ότι αισθάνεται ντροπή για τον σύζυγό της και ζητά συγγνώμη από τις κόρες της που τις έμπλεξε σε μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση.

Δείτε το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ