Πρώτο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Στον Κορυδαλλό η μάνα και η αδελφή της

Πρώτο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η μάνα και η αδελφή της 33χρονης έφτασαν λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, προκειμένου να της πάνε κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Μαζί με τις δύο γυναίκες στον Κορυδαλλό έφτασε και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έκαναν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε βέβαιη για την αθωότητα της αδελφής της. «Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για την Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυο παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ