Καταθέτει ο Ανδρέας Ηλιάδης: “Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη” – Η συγκίνηση του γιατρού της Τζωρτζίνας

Εμφανώς συγκινημένος έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης

Νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας με τις μαρτυρίες γιατρών από τρία νοσοκομεία, οπού είχε νοσηλευτεί το κοριτσάκι. Από την Πάτρα κλήθηκε να καταθέσει σήμερα στην 18η τακτική ανακρίτρια, ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, που πρώτος κατέφυγε στις Αρχές μετά τον θάνατο της 9χρονης, ανοίγοντας την υπόθεση που οδήγησε στην σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Σήμερα έρχομαι από την Πάτρα με τον θεσμικό μου ρόλο, τον ρόλο του γιατρού αλλά και με τον ευρύτερο ρόλο που πρέπει να έχει ένας γιατρός στην κοινωνία” δήλωσε συγκινημένος στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Ηλιάδης.

“Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου και την οδύνη μου για τον χαμό αυτών των τριών παιδιών. Ειδικά η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί, το οποίο πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας. Κληθήκαμε με την δική μου ομάδα από την ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ό,τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από την μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είμαι στη διάθεσή της ανακρίτριας και όπως έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θα πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο εντατικολόγος.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Ηλιάδης

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.