Το σχόλιο που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως και η υπόθεση της Πάτρας. Στο εδώλιο κάθεται σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος έκανε σχόλιο για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτόγνωρη υπόθεση της Πάτρας και σύμφωνα με το MEGA φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά…».

η

Η αναφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση από τη στιγμή που κεντρικό σημείο της απολογίας του και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο είναι η προστασία του δικού του παιδιού.

Με το επιχείρημα ότι η άτυχη Καρολάιν το μοιραίο βράδυ η 20χρονη, πάνω στο θυμό της, «πέταξε» άγαρμπα το μωρό τους στην κούνια. Όπως θα δηλώσει ενώπιον των δικαστών, αυτή ήταν η «κόκκινη» γραμμή του. «Θόλωσε» επειδή φοβήθηκε και θύμωσε για την συμπεριφορά της μητέρας προς το παιδί και έκανε ό,τι έκανε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ