Προφυλακιστέος ο 53χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του εραστή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Έδεσσας, ο 53χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου, πριν από 18 χρόνια, στην Πέλλα.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται πως παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα, αλλά αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία.

Το πτώμα του άνδρα είχε βρεθεί στις αρχές του 1998 σε δασική έκταση στο Κάτω Γραμματικό Πέλλας. Είχε μία σφαίρα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ ο δράστης, θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη, έβαλε φωτιά στο πτώμα, από το οποίο, επιπλέον, έλειπαν τα δάχτυλα των χεριών, γεγονός που καθιστούσε επί χρόνια ανέφικτη την ταυτοποίησή του, με συνέπεια οι έρευνες να βρίσκονται στο “σκοτάδι”.

Την άκρη του νήματος για τη στυγερή δολοφονία βρήκε η ειδική ομάδα έρευνας ανεξιχνίαστων εγκλημάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, ταυτοποιήθηκε το θύμα, που ήταν ένας 23χρονος από τη Βόρεια Ήπειρο, σεσημασμένος για ναρκωτικά.

Αξιοποιώντας ένα “ορφανό” αποτύπωμα που βρέθηκε κοντά στο πτώμα, οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 53χρονου εμπόρου και τον συνέλαβαν με ένταλμα του ανακριτή Έδεσσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Σοκ στην Πέλλα 18 χρόνια μετά: Σκότωσε κι έκαψε τον εραστή του

Συνελήφθη ο δράστης του αποτρόπαιου φονικού στον Πύργο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ