Πρέβεζα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 80χρονης στο Καναλάκι

Αγνοείται από το πρωί των Χριστουγέννων στην περιοχή του Καναλακίου Πρέβεζας μία 80χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη γυναίκα διέμενε μόνιμα στο χωριό Παπαδάτες και τις μέρες αυτές προσωρινά στο Καναλάκι και το πρωί των Χριστουγέννων στενό συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Παράλληλα μεγάλη είναι η κινητοποίηση κατοίκων και εθελοντών με την ομάδα της Ελληνικής Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου να ενεργοποιείται και να συνδράμει με την δημοσιοποίηση και φωτογραφικού υλικού.

«Η αγνοούμενη 80χρονη ονομάζεται Ελένη, έχει άνοια και απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία με τη διαφορά ότι σήμερα έχει γκρίζα μαλλιά. Η δεύτερη φωτογραφία είναι από κάμερα ασφαλείας που την κατέγραψε σήμερα 25/12/23 στις 6:45 π.μ. στο Καναλάκι.
Όποιος αντιληφθεί την αγνοούμενη γυναίκα ας επικοινωνήσει άμεσα με το ΑΤ Καναλακίου. Η ζωή της μπορεί κινδυνεύει», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα της Ελληνικής Έρευνας και Διάσωσης Καναλακίου.

Όπως αναφέρει η Δήμος Πάργας σε ανάρτησή του: «Το πρωί της 25/12 χάθηκε από το σπίτι που διέμενε στο κέντρο του Καναλακίου γυναίκα ηλικίας 80 ετών με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από τις 05.30 έως τις 07.30 εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή μεταξυ πλατείας έως το Super Market Αγγέλης. Θερμή παράκληση οποίος έχει δει κάτι να απευθυνθεί άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Καναλακιου. Ακόμα και η παραμικρή πληροφορία είναι σημαντικό να αναφερθεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ