Πρέβεζα: Οι δύο εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν είχαν γλιτώσει από άλλη έκρηξη στην ίδια επιχείρηση το 2016

Σοβαρές καταγγελίες έκανε η χήρα του 39χρονου εργαζομένου που έχασε την ζωή του από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Από την έκρηξη που φέρεται να προκλήθηκε από φιάλη οξυγόνου ή αερίου την ώρα που οι άτυχοι άνδρες επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση, σκοτώθηκαν ο 39χρονος και ένας 40χρονος αλλοδαπός εργαζόμενος, ενώ ακόμη ένας άνδρας τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η χήρα του 39χρονου, οι ιθύνοντες γνώριζαν ότι υπήρχε διαρροή. Μιλώντας στο LIVE NEWS, η Ζιζέλ Πάσχου είπε συγκεκριμένα πως “είχε μία διαρροή. Του έλεγε του αφεντικού ότι έχει διαρροή μέσα στην δεξαμενή, ‘δεν είναι τίποτα μπείτε να δουλέψετε’ τους έλεγε”.

“Η δουλειά του άνδρα μου ήταν εργάτης, η δουλειά του ήταν να ταΐζει τα ψάρια, τίποτα άλλο. Βρέθηκε να κάνει οξυγονοκολλήσεις. Αλλά το αφεντικό τον έβαζε μέσα σε όλες τις δουλειές”, πρόσθεσε η ίδια.

Αποκαλύπτει, δε, ότι οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν χθες είχαν σωθεί από άλλη έκρηξη, που είχε σημειωθεί στην επιχείρηση το 2016. Περιέγραψε, δε, το πώς ο σύζυγός της είχε σώσει τότε τον συνάδελφό του.

“Είχε προλάβει και τον είχε πετάξει μέσα σε μια δεξαμενή με νερό γιατί καιγόταν ολόκληρος. Το αφεντικό του έλεγε ‘σε παρακαλώ, μην με κυνηγήσεις, ό,τι χρειαστείς θα στα προσφέρω εγώ’. Κουκούλωσαν τότε το θέμα και τώρα έγιναν τα χειρότερα”, είπε η άτυχη γυναίκα.

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζήτησε την τιμωρία του δράστη. “Το μόνο που θέλω είναι να ακουστώ ώστε να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Άφησε πίσω τα παιδία του, εγώ χήρα, άνεργη πώς θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω”.

Μιλώντας για τον άνδρα της, είπε πως “ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ο Μάκης μου ήταν από τα καλυτέρα παιδιά, δούλευε μέρα νύχτα για να τα βγάλει πέρα, δεν ξέρω τι είναι όλο αυτό που με βρήκε”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ