Πρέβεζα: Τραγική ειρωνεία για τον 41χρονο πατέρα τριών παιδιών—Σκοτώθηκε στην έκρηξη λίγο πριν αλλάξει δουλειά

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργαζομένους, έπειτα από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα, το μεσημέρι της Κυριακής, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Ο 41χρονος από τον Μύτικα Πρέβεζας που έχασε τη ζωή του, ήταν πατέρας τριών παιδιών (ηλικίας 10, 6 και 5 ετών) και σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν εργατικός και πολύ καλός στην δουλειά του.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, ο 41χρονος έκανε έκανε καθημερινά πολλά χιλιόμετρα και για τον λόγο αυτό δέχτηκε πρόταση για εργασία στην Πρέβεζα, προκειμένου να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του και τα 3 ανήλικα αγγελούδια του. Την πληροφορία επιβεβαίωσε επιχειρηματίας  από την Πρέβεζα, ο οποίος μαθαίνοντας το τραγικό περιστατικό επικοινώνησε με το onprevezanews.gr και μετέφερε την πρόταση που είχε κάνει στον 41χρονο.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Κάτοικοι του Μύτικα μιλώντας στο onprevezanews.gr μας είπαν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά στην περιοχή. Εργατικός, Φιλότιμος, Στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

έκρηξη Πρέβεζα

έκρηξη ιχθυοτροφείο Πρέβεζα
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από την έκρηξη στο ιχθυοτροφείο. Φωτ. epirus-tv-news.gr
έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα
Έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα. Φωτ. https://www.epirus-tv-news.gr

Πρέβεζα: Δύο συλλήψεις για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς σε ιχθυοτροφείο

Σε συλλήψεις προχώρησαν to βράδυ της Κυριακής, οι αστυνομικές Αρχές για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς εργαζομένους, έπειτα από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης.

Πώς έγινε η τραγωδία με τους δύο νεκρούς

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς εργαζομένους και τον έναν τραυματία. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου. Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ο εργαζόμενος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια στα Ιωάννινα. Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα, κάτοικο Καστροσυκιάς Πρέβεζας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ