Πώς οργανώθηκαν οι δολοφονίες σε Βάρη και Κέρκυρα: Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι εκτελεστές και το σχέδιο για «χτύπημα» σε εμπορικό κέντρο

Νέα στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της σερβικής μαφίας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει το enikos.gr.

Η εγκληματική οργάνωση «Kotor Clan» με δραστηριότητα τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρεται να δημιουργήθηκε στο Μαυροβούνιο το 2010.

Έπειτα από μία απώλεια 200 κιλών κοκαΐνης στην Ισπανία το 2014, τα μέλη της «Kotor Clan», διασπάστηκαν στις «Kavac» και «Skaljari» (τα ονόματα προέρχονται από δύο χωριά της επαρχίας του Kotor). Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δύο αυτές ομάδες έδρασαν αυτόνομα, ενώ ταυτόχρονα πυροδοτήθηκε μία θανάσιμη διαμάχη μεταξύ των μελών τους, με αποτέλεσμα έως και σήμερα να έχουν διαπραχθεί περίπου 60 δολοφονίες τόσο στο Μαυροβούνιο και την Σερβία, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο DEDOVIC Igor φέρεται να αποτελούσε τον αρχηγό της «Skaljari», ενώ ο STAMATOVIC Stevan άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, σύμφωνα με την δικογραφία.  Ιδιαίτερα υψηλή θέση στην ιεραρχία της ίδιας οργάνωσης κατείχαν και οι HADZIC Damir και KOZAR Alan.  Οι ανωτέρω συμμετείχαν ενεργά στον «πόλεμο» μεταξύ «Kavac» και «Skaljari» και για το λόγο αυτό άλλαζαν συχνά χώρες διαμονής. Τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια, ο αρχηγός και δύο εκ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να ζούσαν στην Ελλάδα, κάνοντας χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, αλλάζοντας  συχνά τόπο διαμονής προκειμένου να προστατευθούν, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος των εμπλεκόμενων εγκληματικών οργανώσεων και το διεθνικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων τους, ανέπτυξε αμέσως μετά τη διπλή ανθρωποκτονία στην Βάρη στενή συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές της Σερβίας.

Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων

Επίσης, ενώ η έρευνα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ενημέρωση από τη Europol, ότι μέλη εγκληματικών οργανώσεων ανά την υφήλιο με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο ναρκωτικών, χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή «SkyECC» προκειμένου να επικοινωνούν με ασφάλεια. H εφαρμογή αυτή σχεδιάστηκε από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας SkyGlobal με έδρα το Βανκούβερ του Καναδά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εταιρεία τροποποιούσε τηλεφωνικές συσκευές, εγκαθιστώντας σε αυτές την εφαρμογή. Κάθε συσκευή είχε ένα μοναδικό κωδικό Pin. Η ύπαρξη της εφαρμογής μέσα στη συσκευή ήταν «κρυφή» και τη γνώριζε αποκλειστικά ο χρήστης. Οι χρήστες της εφαρμογής «SkyECC» είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν κρυπτογραφημένα μηνύματα, τα οποία «αυτοκαταστρέφονταν» μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που όριζαν οι ίδιοι.

Για τον λόγο αυτό, οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Γαλλίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου, με την υποστήριξη της Eurojust και της Europol συνέστησαν Κοινή Ομάδα Ερευνών, με την κωδική ονομασία «OTFLimit» κατά της «SkyECC» και κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στις κρυπτογραφημένες συνομιλίες που είχαν γίνει μέσω της εφαρμογής.

Όπως έγινε γνωστό από τη Europol, ορισμένες από τις κρυπτογραφημένες συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν μέσω της εφαρμογής «SkyECC» σχετίζονται τόσο με τις δύο ανθρωποκτονίες σε Βάρη και Κέρκυρα.  Γι’ αυτό και υποβλήθηκαν σχετικά αιτήματα και χορηγήθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. δεδομένα της εφαρμογής, μέσω των οποίων περιγράφεται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός, η προετοιμασία και η εκτέλεση των ανθρωποκτονιών στη χώρα μας.

Επίσης, από την επεξεργασία των δεδομένων που ελήφθησαν εξακριβώθηκε πλήρως η επιχειρησιακή δομή – διάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που πραγματοποίησε τις δολοφονίες, περιγράφεται με σαφήνεια ο ρόλος των μελών της, ενώ αποκαλύπτονται λεπτομερώς όλα τα πραγματικά περιστατικά που αφορούν τόσο την διάπραξη των συγκεκριμένων πράξεων όσο και άλλων ακόμη.

Από την ανάλυση των συνομιλιών ομαδικών «Chatgroups», διαπιστώθηκε ότι αρχικός στόχος της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ο Alan KOZAR, ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί με τον Damir HADZIC, την 23-07-2020 στην Κέρκυρα.  Στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον KOZAR στην Ελλάδα, τα μέλη της οργάνωσης εντόπισαν τους Stevan STAMATOVIC και Igor DEDOVIC και έκτοτε επικεντρώθηκαν στη δολοφονία τους.

Οι συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης

Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες «Chatroup», άγνωστο άτομο με το προσωνύμιο «Zemo» εκμαίευε πληροφορίες από τον KOZAR σχετικά με την τοποθεσία του, τις οποίες προωθούσε σε ομαδική συνομιλία των αρχηγικών μελών.

Αφότου εξακριβώθηκε η παρουσία του KOZAR στην Αττική πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έδωσαν εντολή σε ομάδα ατόμων, αποτελούμενη τουλάχιστον από 5 Σέρβους, καθώς και άτομα αλβανικής και ρουμανικής καταγωγής, προκειμένου να ταξιδέψουν στη χώρα μας, με σκοπό αρχικά τον εντοπισμό του KOZAR και στη συνέχεια τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν τα μέλη της οργάνωσης, η πρώην σύζυγός του DEDOVIC που δολοφονήθηκε στη Βάρη, και τα παιδιά τους θα μετέβαιναν στην Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσουν. Έκτοτε, επικεντρώθηκαν στην προσπάθεια εντοπισμού της οικογένειας του DEDOVIC, με απώτερο σκοπό να οδηγηθούν στον αρχηγό της «Skaljari», όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Η προσπάθεια αυτή τελικώς δεν τελεσφόρησε. Έτσι, σύμφωνα με τη δικογραφία, με εντολή των ηγετικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης, τα άτομα που βρίσκονταν στη Ελλάδα, θα συνέχιζαν να επιτηρούν σε καθημερινή βάση «κρίσιμα», καθ’ αυτούς, σημεία (εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια κ.α.) της Αττικής, τα οποία ενδεχομένως θα επισκέπτονταν οι STAMATOVIC και DEDOVIC με τις οικογένειές τους.

Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο ομαδικής συνομιλίας μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της οργάνωσης, από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 παράλληλα με την προσπάθεια εντοπισμού των στόχων στην Ελλάδα σχεδίασαν και οργάνωσαν την προμήθεια, αποστολή (στην Ελλάδα) και αποθήκευση όπλων, πυρομαχικών, εξαρτημάτων όπλων και ειδικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιούνταν στη δολοφονία.

Ενδεικτικό της ευκολίας με την οποία προμηθεύονταν κάθε είδους όπλο είναι το γεγονός ότι, ένα εκ των μελών της συμμορίας είχε στην κατοχή του, όπως ο ίδιος αναφέρει στη συνομιλία, δύο πιστόλια με σιγαστήρες καθώς και δύο υποπολυβόλα τύπου «Skorpion», τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα μεσημβρινές ώρες της 03-12-2019 από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο με το προσωνύμιο «οδηγός».

Τα όπλα αποθηκεύτηκαν σε διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη, από άτομο με το προσωνύμιο «Nesko» και αργότερα μεταφέρθηκαν σε άλλο μέρος.

Η επιτήρηση των στόχων

Καθώς συνεχίσθηκε η καθημερινή επιτήρηση «στρατηγικών» τοποθεσιών με σκοπό τον εντοπισμό των STAMATOVIC DEDOVIC, στις 8 Ιανουαρίου 2020, οι «στόχοι» εντοπίστηκαν μέσα σε εμπορικό κέντρο  στο Μαρούσι. Σχετική φωτογραφία των δύο “στόχων” προωθήθηκε σε ομαδική συνομιλία στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν, ο οποίος έδωσε και εντολή να ξεκινήσουν τέσσερα άτομα προκειμένου να μεταβούν στο εμπορικό κέντρο και να τους δολοφονήσουν μέσα σε αυτό.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους στο εμπορικό κέντρο, δημιουργήθηκε νέα ομαδική συνομιλία (με όνομα Atina και κωδικό 310C8A:3) μεταξύ των ηγετικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης, από το περιεχόμενο της οποίας προκύπτει ότι την ομάδα των εκτελεστών αποτελούσαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα τα οποία ξεκίνησαν από τη Γλυφάδα για το εμπορικό κέντρο. Οι DEDOVIC και STAMATOVIC αποχώρησαν όμως, με τις οικογένειές τους από το εμπορικό κέντρο προτού προλάβουν να φτάσουν σε αυτό οι εκτελεστές.

Σε συνομιλία που είχαν μέλη της οργάνωσης στην εφαρμογή, περιγράφεται πως «έχασαν» τους στόχους και ότι τους αναζήτησαν στη γύρω περιοχή με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Μετά την  διαφαινόμενη «αδυναμία» (για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς τους) ολοκλήρωσης του εγκληματικού τους σχεδίου, κρίθηκε αναγκαία η συνέχιση της αναζήτησης τους στην περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο και η μετάβαση στην Ελλάδα κι άλλων ατόμων που θα συμμετείχαν στις έρευνες.

Κατόπιν αυτών, αποφασίσθηκε η «επέκταση» των ερευνών στην περιοχή γύρω από το εμπορικό πολυκατάστημα. Με πρωτοβουλία των ηγετικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης, άρχισαν να αναζητούνται διαθέσιμα προς ενοικίαση καταλύματα, ενώ ακόμη συναποφασίστηκε η «ανακατανομή» των ατόμων στα διαμερίσματα που θα μισθώνονταν, η συνέχιση επιτήρησης «καίριων» σημείων (παιδότοπων, πάρκων και εμπορικών κέντρων), καθώς και η μετάβαση κι άλλων προσώπων στην Ελλάδα, τα οποία θα συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό των DEDOVIC και STAMATOVIC.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υπηρεσίας μας, τα άτομα αυτά μίσθωσαν τουλάχιστον δύο καταλύματα στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρεται στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, δύο άτομα από τη Σερβία θα ξεκινούσαν με προορισμό την Ελλάδα, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να μεταφέρουν οπλισμό καθώς από τα όπλα που κατείχε στην Ελλάδα του έχουν μείνει τα υποπολυβόλα «Skorpion» και ένα «Kalashnikov», ενώ φέρεται πώς κατείχε και τρία πιστόλια, τα οποία προφανώς παρέδωσε στους εκτελεστές στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Κατόπιν τούτου, γίνεται αναφορά στη διαθεσιμότητα δύο «κοντών» «Kalashnikov» και τεσσάρων πιστολιών, τα οποία μπορούσαν να αποσταλούν στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα. Τα προαναφερόμενα όπλα φέρεται να παρελήφθησαν το μεσημέρι της 11-01-2020 από τους εκτελεστές και να αποθηκεύτηκαν σε διαμέρισμα στην Αθήνα, ενδεχομένως στην Καλλιθέα το οποίο ήταν μεταξύ αυτών που είχε μισθώσει η οργάνωση για την πραγμάτωση των σκοπών της. Έπειτα από απόφαση των ηγετικών στελεχών της «Kavac», στο ίδιο διαμέρισμα μεταφέρθηκε και ο υπόλοιπος οπλισμός και εξοπλισμός της ομάδας, σύμφωνα με την δικογραφία.

Αναφορικά με τα άτομα που θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα, προέκυψε ότι, την 10-01-2019 έφθασαν στη χώρα, μέσω του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων δύο άτομα που παρέλαβαν εφεδρικό κλειδί για το κρησφύγετο στη Βουλιαγμένη.

Ενώ οι αναζητήσεις των DEDOVIC Igor και STAMATOVIC Stevan συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση, στις 19 Ιανουαρίου 2020, δύο εκ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται πως, με άγνωστο έως τώρα τρόπο, εντόπισαν τους «στόχους» τους μαζί με τις οικογένειες τους κατά τη μετάβασή τους στην ταβέρνα «Η Βοσκοπούλα» στην περιοχή της Βάρης, όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη δολοφονία.

Τα συμβόλαια θανάτου

Οι ανθρωποκτονίες σε Βάρη και Κέρκυρα οργανώθηκαν και εκτελεστήκαν από οργάνωση η οποία προήλθε από την ένωση των εγκληματικών οργανώσεων «Darko SARIC», «Kavac»  και «Principi». Οι δύο πρώτες ανέλαβαν και το υπέρογκο κόστος  για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν.

Σε συνομιλίες που έχουν αποκρυπτογραφηθεί και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, γίνεται αναφορά στο ιδιαίτερα υψηλό χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για την οργάνωση και εκτέλεση της διπλής ανθρωποκτονίας στην Βάρη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η οργάνωση και εκτέλεση της διπλής ανθρωποκτονίας των STAMATOVIC και DEDOVIC κόστισε δύο εκατομμύρια ευρώ, καθώς οι εκτελεστές θα έπαιρναν συνολικά το χρηματικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ ακόμη ένα εκατομμύριο απαιτήθηκε για την υποστήριξη της ενεργειών τους (logistics) ενοικιάσεις σπιτιών, οχημάτων, αμοιβή «περιφερειακών» μελών κ.τ.λ.

Αντίστοιχο, φέρεται να είναι το χρηματικό ποσό που απαιτήθηκε για τη διπλή ανθρωποκτονία της Κέρκυρας.

Η δολοφονία στην Κέρκυρα

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν ως πρωταρχικό στόχο την ανεύρεση και δολοφονία του Alan KOZAR, ωστόσο κατά την προσπάθεια εντοπισμού του προέκυψε η παρουσία των STAMATOVIC και DEDOVIC στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, κίγους μήνες μετά τη δολοφονία των δύο τελευταίων στην Βάρη και συγκεκριμένα την 23-07-2020, βρέθηκαν νεκροί οι HADZIC Damir και KOZAR Alan στην Κέρκυρα. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο σε όλο τους το σώμα, ενώ εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή ενοικιαζόμενης κατοικίας στην περιοχή Κανούλι Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας, όπου διέμεναν.

Από το έλεγχο των στοιχείων των θυμάτων διαπιστώθηκε ότι οι  HADZIC και KOZAR διώκονταν διεθνώς με ερυθρές αγγελίας από τις Αρχές της Σερβίας και Μαυροβουνίου, αντίστοιχα.  Σύμφωνα με τη δικογραφία, όπως προέκυψε από την εξέταση μαρτύρων, από τις αρχές του μήνα Ιουνίου 2020 οι HADZIC και ΚΟΖAR, κάνοντας χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, μίσθωσαν πολυτελή κατάλυμα στην περιοχή της Κέρκυρας. Μάλιστα ο HADZIC προπλήρωσε όλο το κόστος της διαμονής που ανήλθε σε 35.000 ευρώ για χρονικό διάστημα τριών μηνών, με μετρητά.  Κατά την παραμονή τους στο νησί τα δύο θύματα διήγαν πολυτελή βίο,  πληρώνοντας πάντα με μετρητά.

Από τα χορηγούμενα δεδομένα των γαλλικών Αρχών, εξήχθη το συμπέρασμα ότι έπειτα από την ανθρωποκτονία των STAMATOVIC και DEDΟVIC στη Βάρη συνεχίστηκαν οι αναζητήσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης στη χώρα μας, προκειμένου να εντοπισθεί ο Alan KOZAR.  Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε άτομο με το παρατσούκλι «Zemo», προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες μέσω συνομιλιών στην εφαρμογή «SkyECC» από τον KΟZAR.   

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, από τις αρχές Ιουλίου 2020 έφτασαν στην Ελλάδα, κατ’ εντολή των αρχηγικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης «Kavac», της εγκληματικής οργάνωσης του «SARIC Darko» και της εγκληματικής οργάνωσης «Principi, διάφορα άτομα με στόχο αρχικά να εντοπίσουν τους KOZAR και HADZIC και στην συνέχεια να οργανώσουν και να υλοποιήσουν την ανθρωποκτονία.

Την 25-06-2020 ένα μέλος της εγκληματικής απέστειλε στην ομαδική συνομιλία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ο KOZAR σε μία παραλία που είχε επισκεφθεί και την οποία προφανώς είχε προηγουμένως εκμαιεύσει ο «Zemo». Με βάση τη φωτογραφία αυτή ξεκίνησαν να αναζητούν στο διαδίκτυο την τοποθεσία όπου ήταν ο στόχος τους.

Ταυτόχρονα, τα αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, διαπίστωσαν μέσω της υποστήριξης της εφαρμογής «SkyECC» πως και ο HADZIC Damir ήταν στην Ελλάδα, θεωρώντας πλέον ως δεδομένο πώς οι δύο στόχοι τους ήταν μαζί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το διάστημα που ακολούθησε έως και την 07-07-2020, ο «Zemo», λειτουργώντας ως «δούρειος ίππος» κατάφερε να αποσπά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα του Alan KOZAR, τις οποίες διοχέτευε στις ομαδικές συνομιλίες.

Ακολούθως, οι φωτογραφίες αυτές που αφορούσαν μέρη όπου επισκεπτόταν ή τη βίλα όπου διέμενε, διαμοιράζονταν στους χρήστες της εφαρμογής «SkyECC», οι οποίοι μέσω ανοικτών πηγών του διαδικτύου προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.

Μεταξύ των φωτογραφιών που εκμαιεύθηκαν από τον KOZAR,  ήταν και μία που απεικόνιζε μία γουρούνα την οποία είχε ενοικιάσει.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, την 06-07-2020, ένα από τα μέλη της οργάνωσης εντόπισε μία εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων με έδρα την Κέρκυρα, στην ιστοσελίδα της οποίας ήταν αναρτημένη φωτογραφία τετράτροχης μοτοσυκλέτας που έμοιαζε με τη γουρούνα του θύματος και έτσι θεωρήθηκε πιθανό να βρίσκεται στην Κέρκυρα. Έτσι εστίασαν τις αναζητήσεις τους στο συγκριμένο νησί και την επόμενη κιόλας ημέρα, κατάφεραν να εντοπίσουν το κατάλυμα όπου διέμενε.

Ήδη από την 26-06-2020, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, οργανώθηκε το σχέδιο για τη δολοφονία. Να βρεθούν τα άτομα που θα έρχονταν στη χώρα και να εφοδιαστούν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλά και ικανό χρηματικό ποσό για να προβούν σε όλες τις απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες, όπως ενοικιάσεις κατοικιών και οχημάτων.

Σύμφωνα με το σχέδιο διαφυγής των «εκτελεστών», αυτή θα πραγματοποιούνταν μέσω θαλάσσης και ειδικότερα θα επιβιβάζονταν σε φουσκωτό σκάφος από τη Κέρκυρα προκειμένου να μεταφερθούν στα Σύβοτα.  Πράγματι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας, οι εκτελεστές κατέφυγαν σε «κρησφύγετο» που είχαν μισθώσει στα Σύβοτα. Για τη μεταφορά τους από την Κέρκυρα προς εκεί χρησιμοποίησαν ταχύπλοο που είχαν ναυλώσει.

Στη συνέχεια, οι εκτελεστές μεταφέρθηκαν οδικώς από δύο άτομα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Τις επόμενες ημέρες διέφυγαν σταδιακά στο εξωτερικό.

Πέραν των καταλυμάτων που νοίκιασαν στο νησί, οι δράστες ενοικίασαν τόσο γουρούνες όσο και πλωτά μέσα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του σχεδίου τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ