Πορεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχέδιου για το ασφαλιστικό – φορολογικό από τη Βουλή, αλλά και για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας πραγματο��οιήθηκε συγκέντρωση έξω από το κτίριο του Εργατοϋλαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), όπου μίλησαν στους συγκεντρωθέντες, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Τάσος Φωκιανίδης.

Νωρίτερα, στην οδό Εγνατία, μπροστά από το άγαλμα Βενιζέλου, με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση και στη συνέχεια οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό, κόκκινες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Κατέληξαν στο μνημείο των καπνεργατών όπου κατέθεσαν στεφάνια και στη συνέχεια διαλύθηκαν.

Επίσης, μέλη του ΚΚΕ (μ-λ) και του αντεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα, ενώ μια ακόμη πορεία στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησαν διαδηλωτές που είναι αντίθετοι στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές. Μάλιστα, ομάδες διαδηλωτών πραγματοποίησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εισόδους καταστημάτων που λειτουργούσαν, χωρίς όμως να σημειωθούν επεισόδια. 

 

 

 

 

 

Πηγή Φωτό:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα κατά του ασφαλιστικού – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.