ΠΟΕΔΗΝ: Γέμισαν οι νεκροθάλαμοι στα νοσοκομεία – Δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς λόγω του χιονιά

Σοβαρά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Ελπίς” που σάρωσε τη χώρα. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις παρέλυσαν τις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η κατάσταση και στα νοσοκομεία, που ήδη πιέζονται λόγω της πανδημίας. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων γέμισαν, καθώς τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς λόγω του χιονιά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, οι νεκροί είναι πολλοί λόγω και του κορονοϊού. Ενδεικτικά, όπως αναφέρει, το πρωί στο Θριάσιο υπήρχαν 17 νεκροί, στο “Αττικόν” 21 νεκροί, εκ των οποίων οι έξι εκτός των αναμονών, στο νοσοκομείο Νίκαιας οκτώ κλπ. “Δεν χωράνε”, τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Χαλασμένη γεννήτρια στο Παίδων Πεντέλης

Επιπλέον, ο Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει ότι στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης χάλασε η μοναδική γεννήτρια που είναι διαθέσιμη, με αποτέλεσμα οι διακοπές ρεύματος να είναι πολλές. Με δεδομένο ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται παιδάκια και φυλάσσονται εμβόλια στα ψυγεία, είναι επιτακτική η ανάγκη να φτιαχτεί η γεννήτρια, επισημαίνει.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.