Πνιγμοί στη θάλασσα: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων μέσα σε μία μέρα 

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από πνιγμό στις ελληνικές θάλασσες κάθε μέρα, καθώς το τελευταίο 24ωρ  4 άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Πνιγμός στη θάλασσα: Συμβουλές για ασφαλές κολύμπι – Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής (21/7) από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Περαίας Θεσσαλονίκης, μία 73χρονη, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Νέος πνιγμός λουόμενου – Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 77χρονη στη Λάρισα

Επιπρόσθετα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μία 67χρονη από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αγίου Γεωργίου Λιχάδας στην Εύβοια. Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του τις πρωινές ώρες από την θαλάσσια περιοχή Φούρκας του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Ο άτυχος 74χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Τέλος, νεκρός εντοπίστηκε κι ένας 81χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλαμαριού ν. Θήρας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ