Πλημμύρες: Επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε σπίτι στον Βόλο – Μία σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων στον Παλαμά

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Βόλο και Παλαμά Καρδίτσας, δύο περιοχές που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία Daniel και τις πλημμύρες που ακολούθησαν. Οι τρεις κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Βόλο και ο τέταρτος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel, σήμερα το πρωί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τρία άτομα στον Βόλο. Πρόκειται για δύο Έλληνες άνδρες και μία αλλοδαπή γυναίκα, που σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε  εγκαταλελειμμένη οικία της πόλης, όπου αφού διέρρηξαν την κεντρική της είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του εν λόγω οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (λειτουργικός φακός, σκύλα, προκοβγάλτης, φορητός ηλεκτρικός τροχός, φορητό ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, φορητό ηλεκτρικό κατσαβίδι και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ