Πηγές υπ. Προστασίας του Πολίτη: Πάνω από 2.000 αστυνομικοί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Στους σχεδιασμούς της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προλάβει και να καταστείλει φαινόμενα οπαδικής βίας μετά την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ αναφέρθηκαν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν οι προφυλακίσεις – «Ήμασταν περαστικοί» υποστήριξαν ο Έλληνας και ο Αλβανός

«Συνεχίζεται, εντατικά και λεπτομερώς, η διενέργεια της εσωτερικής έρευνας που διατάχθηκε για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, όσον αφορά στα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, και την απόδοση των δεουσών ευθυνών, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή. Η διαλεύκανση της υπόθεσης, σε κάθε της έκφανση, είναι απόλυτη προτεραιότητα», σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Επιπλέον τόνισαν ότι τις τελευταίες ημέρες πάνω από 2.000 αστυνομικοί απασχολήθηκαν την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. «Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το έργο της στο πεδίο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας -μέσα σε ένα ομολογουμένως βαρύ και φορτισμένο κλίμα- επικεντρωμένη τόσο στην προληπτική όσο και την κατασταλτική πτυχή του προβλήματος. Με δεδομένη την πληροφόρηση για οξυμένο κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, σε διάφορα σημεία της Αττικής, και ενόψει των αγώνων ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκπονήθηκε πολυήμερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία μετείχαν πάνω από 2.000 αστυνομικοί που έδρασαν πολύτροπα, αποτρέποντας ή αποσοβώντας εν τη γενέσει τους παραβατικά φαινόμενα», υπογράμμισαν οι ίδιες πηγές.

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη – ΦΩΤΟ

«Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει απαρέγκλιτα σε αυτή την κατεύθυνση, παραμένοντας προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της κοινωνίας από κάθε απειλή», κατέληξαν οι πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ