Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας καταθέτει ως μάρτυρας σήμερα στη δίκη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Στο βήμα του μάρτυρα προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις καταγγελίες σε βάρους του ηθοποιού, αναμένεται να ανέβει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ έχει ιδιαίτερη αξία για το δικαστήριο καθώς από στοιχεία της δικογραφίας φέρεται να είναι το πρόσωπο εκείνο που έφερε εμμέσως σε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη με την γυναίκα που σήμερα τον καταγγέλλει για βιασμό της.

Όπως είχε καταθέσει στο δικαστήριο η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, η γυναίκα που κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό βρέθηκε στο περιβάλλον του, καθώς ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε προτείνει στον Πέτρο Φιλιππίδη να προσλάβει τη μητέρα της για εργασία στο θέατρο.

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι είχε αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είχα μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης  χωρίς να ερωτηθώ. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και αυτά που πρέπει να πω θα τα πω. Δεν λέει η κλήση επάνω τι μάρτυρας είμαι. Όταν είχα πρωτοπάει στον εισαγγελέα ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ αν ήθελα να πάω…» είχε πει σε συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Αισθάνομαι μεγάλη αμηχανία, αισθάνομαι πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα λειτουργήσω με βάση τη συνείδησή μου όπως πάντα» υποστήριξε ο ίδιος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ