Emmy 2022: Η Zendaya και το τρολάρισμα στον Ντι Κάπριο

Η Zendaya εκτός από το βραβείο EMMY 2022, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς ο Kenan Thompson τρόλαρε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Camila Marrone.

Το μέλος του καστ του «SNL» και οικοδεσπότης των βραβείων ευχήθηκε στηZendaya για τα 26α γενέθλια της, προτού “πυροβολήσει” τον σταρ του «Λύκου της Γουόλ Στριτ».

«Η Zendaya μόλις έγινε 26 ετών την περασμένη εβδομάδα, χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μια περίεργη ηλικία στο Χόλιγουντ», είπε ο Thompson καθώς οι κάμερες “έπιασαν” την κοκκινισμένη Zendaya. «Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέος για να παίξεις έναν μαθητή γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλος για να βγεις ραντεβού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο», είπε ειρωνικά.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται μια έφηβη που είναι εθισμένη στα ναρκωτικά στο «Euphoria» της HBO, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο Emmy για την Zendaya, η οποία επικράτησε των έτερων διεκδικητριών Τζόντι Κόμερ και Σάντρα Ο (Killing Eve), Λόρα Λίνεϊ (Ozark), Μέλανι Λίνσκι (Yellowjackets) και Ρις Γουίδερσπουν (The Morning Show).

Ο Λι Τζονγκ-τζε του Squid Game καλύτερος ηθοποιός σε δραματική τηλεοπτική σειρά

Ο Νοτιοκορεάτης, Λι Τζονγκ-τζε, κέρδισε το βραβείο Emmy για τον καλύτερο ηθοποιό σε δραματική τηλεοπτική σειρά, για την ερμηνεία του στο «Squid Game», την παγκόσμια επιτυχία παραγωγής Netflix. Ο Λι Τζονγκ-τζε έγινε ο πρώτος νικητής αυτού του βραβείου για μη αγγλόφωνη ερμηνεία.

Ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός επικράτησε των έτερων διεκδικητών Τζέισον Μπέιτμαν (Ozark), Μπράιαν Κοξ και Τζέρεμι Στρονγκ (Succession), Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul) και Άνταμ Σκοτ (Severance).

Βραβεία Emmy: To Succession αναδείχθηκε καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά

Το «Succession» της HBO, που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, κέρδισε το βραβείο Emmy για την καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά.

Έχοντας κατακτήσει την διάκριση το 2020, η σειρά της οποίας το σενάριο – σύμφωνα με κριτικούς – είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από τις περιπέτειες του δισεκατομμυριούχου Ρούπερτ Μέρντοχ, επιβλήθηκε του «Squid Game» που ήταν ο βασικός αντίπαλός της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ