Άννα Μαρία Βέλλη: Ήθελα σκληρότητα και όχι χάιδεμα αυτιών

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A(ερωτήσεις και απαντήσεις) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και επικοινώνησε για άλλη μια φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μια εκ των ερωτήσεων που δέχτηκε η youtuber και influencer αφορούσε την ψυχοθεραπεία, με την Άννα Μαρία Βέλλη να απαντάει σύμφωνα με την δική της εμπειρία με ψυχαναλυτή.

«Περί ψυχοθεραπείας… Με τι κριτήριο να διαλέξω ψυχολόγο για να βοηθήσω πραγματικά;», ήταν το ερώτημα που της έθεσε ένας follower της, με την youtuber να απαντάει: «Αχ με ρωτάτε πολλοί. Η αλήθεια είναι πως είμαι noobas στην ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση καθότι κάνω μόλις 1,5 χρόνο. Μπορώ όμως να σου μιλήσω για το πως επέλεξα εγώ.

Αρχικά αποφάσισα πως θέλω γυναίκα, ηλικίας από 45-55 με πλήρη άγνοια για το Ίντερνετ, την τηλεόραση κτλ, γιατί δεν ήθελα να με γνωρίζει socially.

Επιπλέον έκρινα βάση του χαρακτήρα μου την θεραπεία που ήθελα να ακολουθήσω. Πχ σε εμένα δεν έχει αποτέλεσμα η προστατευτική προσέγγιση. Για να αντιληφθώ και να βελτιωθώ ξέρω πως ήθελα σκληρότητα και όχι χάιδεμα αυτιών. Έψαξα λοιπόν ψυχαναλυτή που να πετάει τις αλήθειες στη μούρη μου χωρίς περιστροφές. Κατανοώ όμως πως αυτόν δεν λειτουργεί σε όλους. Ανάλογα με τα βιώματα του καθενός θέλουμε άλλη προσέγγιση. Googlare τις προσεγγίσεις, σκέψου τον χαρακτήρα σου και φυσικά είναι σημαντικό να μιλήσει μαζί του για την προσέγγιση που θα ακολουθήσετε. Εγώ ήμουν τυχερή την βρήκα με την πρώτη αλλά δεν είναι καθόλου σπάνιο να χρειαστεί να δεις δύο τρεις προτού βρεις τον/την κατάλληλη για σένα».

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ