Κώστας Φαλελάκης: Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να αυτοκτονήσω

O Κώστας Φαλελάκης “άνοιξε” την καρδιά του όσον αφορά στις δύσκολες στιγμές που έζησε, έπειτα από τον θάνατο του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ότι σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία. 

«Η καραντίνα ήταν το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το ένα είναι ο θάνατος του Μηνά και το δεύτερο αυτή η διετία. Απομονώθηκα. Δεν έβγαινα. Δεν μου ήταν ευχάριστο», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης

Και εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός: «Το είχα σκεφτεί αρκετά αυτό. Την αυτοκτονία. Στην κηδεία του με αγκάλιασε τόσος πολύς κόσμος. Είναι μια δύναμη αυτό που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφθεί έτσι. Έφθασα στο σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου, το πώς θα γίνει και πού θα γίνει».

Όσον αφορά στο κίνημα MeToo o Κώστας Φαλελάκης ανέφερε: «Κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία και η αγένεια ήταν προϋποθέσεις δημιουργίας. Το #metoo βοήθησε πολύ. Μπορεί και μιλάει κανείς και να λέει την γνώμη του. Εμείς υπομέναμε τέτοιες συμπεριφορές και μας άρεσε κιόλας γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει κάτι άλλο. Ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα. Νομίζαμε ότι αυτό ήταν το κανονικό».

Αναφορικά με την αποφυλάκιση του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη υπογράμμισε: «Αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι κατά την διάρκεια της δίκης υπήρξε διασυρμός και η διαπόμπευση των μαρτύρων, των κατηγόρων από την υπεράσπιση. Ενδεχομένως κάποιες φωνές που ήθελαν να ακουστούν να σωπάσουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ