Πετράλωνα: «Θέλω να πονέσουν περισσότερο από όσο εμείς» – Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 22χρονης

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 22χρονης που έχει βιώσει τον εφιάλτη μέσα στην ίδια της την οικογένεια στα Πετράλωνα. Μια υπόθεση που ανέδειξε το enikos.gr και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Πετράλωνα: Μαραθώνια η κατάθεση του μάρτυρα – κλειδί – Διήρκεσε πάνω από 11 ώρες

Η Αναστασία μιλώντας στον ALPHA, τόνισε ότι «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέβαιναν πράγματα μέσα στην οικογένεια. Πολλές φορές έχουμε κάνει μπάνιο μαζί γυμνοί, είχαμε τριψίματα, «περίεργες» αγκαλιές από τον πατέρα, τον θείο και το οικογενειακό περιβάλλον που τότε τις θεωρούσαμε φυσιολογικές. Όταν ήθελαν να μας φιλήσουν τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα».

Όπως είπε, «τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό ήταν κάτι κακό. Ήταν οι συνήθειές μας, η καθημερινότητά μας. Ήταν γυμνές αγκαλιές, κυκλοφορούσε στο σπίτι άλλες φορές γυμνός, άλλες με τα εσώρουχα».

Πετράλωνα: Στα συρτάρια η αίτηση αναδοχής του 17χρονου
Η Αναστασία είπε ότι «την κακοποίησε όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στο σπίτι του ζευγαριού που είχε σχέση μαζί του. Εκεί με πήγαιναν στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο ένας καθόταν δίπλα μου και από την άλλη πλευρά οι άλλοι δύο, με άγγιζαν παντού, μου είχαν δείξει και όπλο κάτω από το κρεβάτι. Και με αυτόν τον τρόπο ήταν σαν να με απειλούν ότι αν πω το ο,τιδήποτε, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή μου».

“Θέλω να μπουν στη φυλακή και να δικαιωθούμε”

«Θέλω να μπουν στη φυλακή. Να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τελικά τα καταφέραμε. Θέλω να πονέσουν πιο πολύ από εμάς κι εμείς να δικαιωθούμε» τόνισε χαρακτηριστικά η 22χρονη.

Η Αναστασία μένει πλέον στην επαρχία και εργάζεται στον τομέα της εστίασης.

Πετράλωνα: «Με τρομοκρατούν έξω από την πόρτα μου» κατέθεσε ο 17χρονος – Το στικάκι με φωτογραφίες που παρέδωσε στις Αρχές

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ