Πετράλωνα: Συγκλονίζει η νονά της 22χρονης – «Είδα φωτογραφία με την μητέρα να φιλάει στο στόμα την 3χρονη κόρη μου»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Πετραλώνα και τις καταγγελίες που έχουν κάνει τα δύο παιδιά ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα τους, που πρώτο ανέδειξε το enikos.gr, έκανε η νονά της 22χρονης και κουμπάρα του ζευγαριού, η οποία τόνισε ότι πιστεύει τις καταγγελίες των παιδιών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η νονά της 22χρονης έδωσε λεπτομέρειες για την οικογένεια. Η σχέση της νονάς με τη μητέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα δεν ήταν μόνο η κουμπαριά. Όπως είπε, την είχε προσλάβει όταν είχε γεννήσει για να προσέχει την κόρη της, καθώς είχε πάρει πτυχίο βρεφονηπιοκομίας. Όπως εξήγησε, φαινόταν μια πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα και όταν έμεινε έγκυος δέχθηκε να βαπτίσει την κόρη της.

Όλα τα χρόνια δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της, καθώς φαινόταν μια φυσιολογική οικογένεια. «Τελικά έδινε μια ψεύτικη εικόνα» ανέφερε. Όταν μετά από χρόνια έγιναν οι καταγγελίες από τα δύο αδέλφια, έπεσε από τα σύννεφα. «Δεν γίνεται να μην ήξερε η μητέρα. Ίσως ο άνδρας της προσπαθούσε να την εξαγοράσει για να μην μιλήσει», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στη τωρινή σχέση της με τα παιδιά, υποστήριξε ότι έχει μιλήσει και με τα δύο, ενώ ανέφερε πως συνάντησε και τον συγγραφέα. Ισχυρίστηκε, ότι δεν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας «κατεύθυνε» τον 17χρονο να προβεί στις αποκαλύψεις και ότι πιστεύει τα παιδιά. «Όλα αυτά που περιγράφουν δεν γίνεται να τα λένε χωρίς να ζήσουν, ήταν μικρά παιδιά. Θεωρώ ότι λένε αλήθεια. Εγώ τα στηρίζω», επεσήμανε.

«Είδα φωτογραφία με την μητέρα της να φιλάει στο στόμα την 3χρονη κόρη μου»

Η νονά της 22χρονης αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπεσε στα χέρια της μια φωτογραφία με τη μητέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα να φιλά στο στόμα την 3χρονη τότε κόρη της.

«Μου έχουν δείξει τα παιδιά (22χρονη και 17χρονος) κάποιες περίεργες φωτογραφίες. Έχω σοκαριστεί. Μάλιστα, εκ των υστέρων, μου έστειλαν μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μητέρα τους να φιλά στο στόμα την κόρη μου που τότε ήταν 2,5-3 ετών», είπε. «Ίσως τη φωτογραφία την τράβηξε ο πατέρας των παιδιών, δεν το αποκλείω», πρόσθεσε συγκλονισμένη, συμπληρώνοντας: «Με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα, κατέστρεψαν τα παιδιά τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ