Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Καλαντζάκος

Πέθανε χθες (2/4) ο γνωστός συνθέτης και πιανίστας Νίκος Καλαντζάκος. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η επίσημη σελίδα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Instagram.

Συγκεκριμένα στην σελίδα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναρτήθηκε μία φωτογραφία του Νίκου Καλαντζάκου. Η λεζάντα της ανάρτησης αναφέρει: «Καλό ταξίδι μαέστρο, σε περιμένει ο Λαυρέντης να ενορχηστρώσεις τα τραγούδια του».

Τον Νίκο Καλαντζάκη αποχαιρέτησε και ο Διονύσης Τσακνής με ανάρτησή του.

«Ο φίλος, ο κουμπάρος, ο συνεργάτης, ο δάσκαλος (με τον υπέροχο τρόπο του) για όλους εμάς της μουσικής οικογένειας, έκανε το τελευταίο … αστείο του. Μας άφησε μόνους και λιγότερους. Νικολή μας να είσαι σίγουρος πως θα σταθούμε όλοι μας δίπλα στον Τονίνο και τη Διονυσία», έγραψε ο Διονύσης Τσακνής.

Ανάρτηση για τον θάνατο του συνθέτη έκανε και ο Αντώνης Μιτζέλος.

«Έφυγε από την ζωή ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδος, ένας καλός άνθρωπος. Ο Νίκος Καλαντζάκος. Εξαιρετική ψυχή και καταπληκτικός πιανίστας. Συνεργαστήκαμε σε πάμπολλες δουλειές και για πολλά χρόνια. Σοβαρός, ευγενέστατος, αλάθητος, ευφάνταστος και με υψηλή μουσική ευαισθησία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι στο φως…», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αντώνης Μιτζέλος.

Ο Νίκος Καλαντζάκος, κατά την διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του, είχε συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: ο Γιώργος Νταλάρας, η Γιώτα Νέγκα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ