“Πες το κι έγινε”: Η… επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου και το “ναι” του Πάνου Κοκκινόπουλου

Τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας βρίσκεται στην τελική ευθεία, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να “χτίσει” την υπερασπιστική της γραμμή αναφορικά με την κατηγορία που αντιμετωπίζει για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Ενόψει και των νέων εξελίξεων που αναμένονται με τα πορίσματα για την Μαλένα και την Ίριδα, έρχονται στο φως κι άλλες, παλαιότερες αναρτήσεις που είχε κάνει η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών στα social media. Σε μία εξ’ αυτών, “απάντησε” ο Πάνος Κοκκινόπουλος. 

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μία εικόνα από χιουμοριστική σελίδα του Facebook, το 2019. “Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή“, έγραφε το meme που δημοσίευσε η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της.

Σε αυτή την ανάρτηση, “απάντησε” ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Ο γνωστός σκηνοθέτης που έχει υπογράψει θρυλικές σειρές, όπως “10η Εντολή” και “Κόκκινος Κύκλος”, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της 33χρονης, σχολιάζοντας: “Πες το κι έγινε“.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα των ιατροδικαστών για την Μαλένα και την Ίριδα, των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας που κατέληξαν αιφνίδια.

Εάν αποδειχθεί ότι ο θάνατος της 3,5 ετών Μαλένας και του 6 μηνών βρέφους δεν οφείλεται, τελικά, σε παθολογικά αίτια, τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και πιθανόν να υπάρξουν νέες κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Η υπόθεση μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν πέθανε και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, η άτυχη Τζωρτζίνα. Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασαν από την αρχή την άποψή τους ότι τρεις θάνατοι παιδιών στην ίδια οικογένεια αποκλείεται να είναι σύμπτωση, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, πάντως, απορρίπτει την κατηγορία που της αποδίδεται και επιμένει ότι είναι αθώα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ