Περιστέρι: Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας – “Ήθελα να δω στα μάτια τον δολοφόνο της κόρης μου”

Ξεσπά η μητέρα της 17χρονης κατά του 21χρονου κατηγορούμενου από το Πακιστάν που ομολόγησε προφορικά ότι δολοφόνησε την κόρη της, Νικολέτα, στο Περιστέρι.

“Ηθελα να τον δω, να τον ρωτήσω γιατί” λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 17χρονης, μέσω του δικηγόρου της οικογένειας. Κατά τη σημερινή παρουσία της στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ήθελε να τον αντικρίσει και να τον ρωτήσει γιατί οδήγησε την κόρη της στον θάνατο, όπως έχει παραδεχθεί προφορικά στους αστυνομικούς.

“Ήθελα να τον δω, να αντικρίσω τα μάτια του δολοφόνου της κόρης μου και να τον ρωτήσω “γιατί την σκότωσε;” Θέλω δικαίωση για να ηρεμήσει η ψυχούλα της” ανέφερε η μητέρα της 17χρονης μέσω του δικηγόρου της.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε ότι αυτό το “γιατί” θα ταλαιπωρεί για πάντα τους γονείς της Νικολέτας. Ο δικηγόρος δήλωσε παράσταση υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη 9/8.

Η οικογένεια του 21χρονου από το Πακιστάν δηλώνει σοκαρισμένη από την προφορική ομολογία του παιδιού της, στέλνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος και ζητώντας από την πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα νομική υποστήριξη για τον δράστη, αίτημα όμως που βρήκε “τοίχο”. “Εμείς σαν κοινότητα δεν θα το κάνουμε. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι και μέλη που έχουν αντιδράσει αρνητικά για τον δράστη. Επίσης, ο πατέρας του δράστη το 2012 είχε κατηγορηθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών και ανθρωποκτονία, δηλαδή είχε ένα παρελθόν” δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Σαίντ Μοχάμαντ Τζαμίλμ, πρόεδρος πολιτιστικού συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν.

Οι Αρχές ψάχνουν να μάθουν τι έκανε ο 21χρονος κατηγορούμενος τα πρώτα 24ωρα της φυγής του μετά τη δολοφονία, πού πήγε όταν έφυγε από το σπίτι της 17χρονης και αν υπήρχαν άτομα που τον βοήθησαν για να βρει κρησφύγετο ή για να κατευθυνθεί προς τη Θεσσαλονίκη, όπου και βρήκε διακινητές για να δραπετεύσει από την Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ