Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Ενώπιων του Εισαγγελέα Ρεθύμνου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος Ανωγειανός, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 32χρονης γυναίκας στα Ανώγεια, στην Κρήτη, το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου.

Την ώρα που ο φερόμενος ως δράστης περνούσε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου με πανό, φώναζαν συνθήματα κατά της αποτρόπαιης πράξης του βιασμού.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η 32χρονη δεν θα μεταβεί τελικά στην ασφάλεια Ρεθύμνου για συμπληρωματική κατάθεση. Η κατάθεση της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί, μετά το εξιτήριο της από το Βενιζέλειο, στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ εν συνεχεία ο φάκελος θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, μιας και η τελευταία έχει αναλάβει την προανάκριση.

βιασμός Κρήτη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 32χρονη έφτασε τις προηγούμενες ημέρες από την Αθήνα στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Χθες από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στα Ανώγεια προκειμένου να διασκεδάσουν στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Τις απογευματινές ώρες προς βράδυ το ζευγάρι φέρεται να μετέβη σε ταβέρνα της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα στην παρέα τους φέρεται να προστέθηκαν και άλλα άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο 33χρονος.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έριξαν το “χάπι του βιασμού” στο ποτό της 32χρονης.

Η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι θυμάται να της έριξαν κάτι στο ποτό και αμέσως μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

βιασμός Κρήτη

Εξετάστηκε ήδη από ιατροδικαστή, ο οποίος εντόπισε κακώσεις, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ουσία στον οργανισμό της και εάν της χορηγήθηκε το “χάπι του βιασμού”.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη διασκέδαζε με τον φίλο της και κάποια στιγμή τσακώθηκαν, με αποτέλεσμα αυτός να φύγει από το μαγαζί. Το γεγονός ότι η γυναίκα έμεινε μόνη της φαίνεται πως ήταν το σημείο που εκμεταλλεύτηκε ο κατηγορούμενος.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε την σεξουαλική πράξη, με την συναίνεση όμως, όπως φέρεται να είπε, της 32χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ