Περιστέρι: Το ξέσπασμα του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας – «Μόνο οι φωτογραφίες έμειναν… Ντροπή του»

Για τη σύλληψη του 21χρονου συντρόφου της Νικολέτας που την δολοφόνησε, όπως ομολόγησε μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, μίλησε ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον βίαιο θάνατό της.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει «φύγει». Ποιος θα το φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει κανένας;».

Ο πατέρας της Νικολέτας συγκινημένος υποστήριξε ότι «για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη».

Ο ίδιος ξεσπά και σε ερώτηση για το τι θα τού έλεγε, απάντησε: «Ντροπή του… Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά τού φέρεται έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη είναι αυτή;».

Ο κ. Σίμος είπε ότι «από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…».

Τα μικρότερα αδέλφια της Νικολέτας βρίσκονται σε σοκ. Κυρίως η 16χρονη αδελφή της που την βρήκε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Περιστέρι δολοφονία

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» είπε ο κ. Σίμος.

Φίλος της οικογένειας της 17χρονης: Ανάθεμα την ώρα…

Φίλος της οικογένειας της 17χρονης τόνισε ότι «είναι βασανισμένα παιδάκια. Σε κανέναν να μην τύχει. Καλύτερα να κάθονταν στο χωριό, εδώ στο Μακροχώρι. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πήγαν εκεί πέρα (Αθήνα).

Συγγενείς και φίλοι του θύματος μετά την προφορική ομολογία του συντρόφου της ότι εκείνος την οδήγησε στον ασφυκτικό θάνατο, ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Δολοφονία στο Περιστέρι: Τα 3 στοιχεία – κλειδιά που οδήγησαν στη σύλληψη του 21χρονου

 Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., τρία στοιχεία είναι εκείνα που τον υπέδειξαν ως βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, τα στοιχεία αυτά είναι τα εξής:

Ο 21χρονος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «μαλώσαμε και την σκότωσα».

Είπε χαρακτηριστικά ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Οι διευκρινίσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τα κινητά – Πώς έφτασαν στη σύλληψή του

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε και τι ακριβώς έγινε με τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και πώς έφτασαν στον εντοπισμό του στην Βόρεια Μακεδονία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης.

Το κινητό του από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

Στη Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις Αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 21χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ