Πέραμα: Αποκαλυπτική μαρτυρία για την πτώση της 14χρονης μαθήτριας – «Γλίστρησε, ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”»

Νέες μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το περιστατικό-σοκ με την πτώση 14χρονης μαθήτριας από τον τρίτο όροφο του 3ου Γυμνασίου στο Πέραμα. Συμμαθήτρια της ανήλικης περιγράφει τα όσα συνέβησαν μέσα στην σχολική αίθουσα, πριν το κορίτσι βρεθεί στο κενό. Η μαρτυρία της φέρνει μία ανατροπή, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 14χρονη γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Στο Γυμνάσιο επικράτησαν στιγμές πανικού την Παρασκευή (1/12), όταν το κορίτσι έπεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου και τραυματίστηκε. Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», με σοβαρά κατάγματα στα άκρα, χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή της. Αναμένεται, πάντως, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τα όσα συνέβησαν περιέγραψε μία συμμαθήτριά της στο Mega. «Η κοπέλα πηγαίνει στη Β’ Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε», είπε αρχικά το κορίτσι.

«Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν, γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”», δήλωσε η συμμαθήτρια της 14χρονης.

Από την πλευρά του, ο αδελφός της 14χρονης ανέφερε ότι έχει σπάσει τον καρπό και τη λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί. «Μιλάει αλλά, πονάει» τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά, έξι, παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι “η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο“. Και έτσι όπως ακούω τη μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό… Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. “Μάνα τι έγινε;”. “Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο”. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα», είπε ο αδελφός της 14χρονης.

«Με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ