Πειραιάς: Μία σύλληψη για ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 20χρονου ημεδαπού προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου 4139/13 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και των άρθρων 167 και 169 του Π.Κ.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και κατά τη διάρκεια ελέγχου από τα παραπάνω στελέχη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 ”TOBBY”, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Πειραιά, βρέθηκε στην κατοχή του 20χρονου, επιμελώς κρυμμένη εντός υπνόσακου, μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους εξακοσίων εβδομήντα έξι γραμμαρίων (676,00gr).
Μόλις εντοπίστηκε η εν λόγω συσκευασία, ο ανωτέρω απώθησε βίαια στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και μία τηλεφωνική συσκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ