Επεισόδιο με αρνητή γονέα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης – Έκανε μήνυση, αλλά συνελήφθη ο ίδιος

Ένα ακόμη περιστατικό με γονέα – αρνητή των μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού – έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας μαθητή συνελήφθη από τις Αρχές για ψευδή καταμήνυση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής πήγε το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο της Μενεμένης, αλλά δεν του επετράπη η είσοδος, γιατί δεν είχε προσκομίσει αρνητική βεβαίωση self test. Τότε φέρεται να απαίτησε να παρακολουθήσει το παιδί του το μάθημα, χωρίς προστατευτική μάσκα και την απαραίτητη βεβαίωση, όμως αυτό δεν συνέβη.

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο πατέρας αρνητής μετά τη σύλληψή του

Αργότερα, ο πατέρας κατέθεσε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών σε Αστυνομικό Τμήμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ψευδή καταμήνυση. Αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, είχε κάνει παρέμβαση για το ζήτημα των αρνητών γονιών που υποβάλλουν μήνυση σε βάρος εκπαιδευτικών, ζητώντας από τις κατά τόπους Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών να διερευνούν άμεσα, εάν οι συγκεκριμένες ενέργειες συνιστούν αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση να ενεργούν, όπως ορίζει ο νόμος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ