Πατρινό καρναβάλι 2023: Αυτή είναι η βασίλισσα

Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη από την Πάτρα θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Πότε πέφτουν οι Απόκριες 2023 – Οι αργίες και τα τριήμερα του έτους

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη είναι αθλήτρια της Παναχαϊκής στον στίβο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης σημαντικό ρόλο».

Απόκριες 2023: Πότε ανοίγει φέτος το Τριώδιο

 

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη με καταγωγή από την Πάτρα είναι αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., Απόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τρίκαλα), Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Ιατρικής στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας) με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες και, όπως αναφέρεται, «κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο».

 

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακήρυξή της ως βασίλισσα για το φετινό Πατρινό Καρναβάλι η Κατερίνα Βενέρη-Σιούλη ανέφερε ότι «η Πάτρα είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα και αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ζωή μου για συναισθηματικούς λόγους ιδιαίτερα η ομάδα της Παναχαϊκής».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ