Αυτοκτονία στην Πάτρα: Τι έγραφε το σημείωμα που είχε αφήσει στην πόρτα του δωματίου του ο 24χρονος

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από την υπόθεση του 24χρονου φοιτητή από τη Ρόδο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα.

Ο 24χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη. Οι γονείς του, που μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ζήτησαν τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος την Κυριακή με τη συνδρομή κλειδαρά, μπήκε στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο σπιτονοικοκύρης βρήκε στην πόρτα του υπνοδωματίου του νεαρού φοιτητή ένα σημείωμα που ανέφερε: «Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε αυτό το σημείωμα».

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, οι οποίοι εντόπισαν τον 24χρονο νεκρό στο κρεβάτι του. Δίπλα του βρέθηκε ένα δεύτερο σημείωμα τεσσάρων σελίδων, στο οποίο εξηγούσε εκτενώς τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ έδινε οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο ταφής του. Στο σημείωμά του ο 24χρονςο φοιτητής καθιστούσε σαφές πως οι Αρχές δεν χρειάζεται να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, καθώς επρόκειτο για προσωπική του επιλογή.

Φως στις συνθήκες θανάτου του φοιτητή, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ