Πάτρα: Από τη Ρόδο ο φοιτητής που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του – Τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία βλέπουν το “φως” σχετικά με την υπόθεση του 24χρονου φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ σε όσους γνώριζαν τον νεαρό φοιτητή, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του και να άφησε οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να κηδευτεί, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος καταγόταν από τη Ρόδο και διέμενε το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, καθώς εκεί σπούδαζε. Οι αστυνομικές Αρχές, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εντόπισαν δίπλα στον νεκρό φοιτητή ένα σημείωμα, που φαίνεται να παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Ο 24χρονος βρέθηκε νεκρός, ξαπλωμένος μπρούμυτα στο κρεβάτι του. Δίπλα του δεν εντοπίστηκαν ουσίες, χάπια ή κάποιο άλλο αντικείμενο, παρά μόνο το σημείωμα, στο οποίο φέρεται να είχε αναφορές και για τον τρόπο που επιθυμεί να κηδευτεί.

Φως στις συνθήκες θανάτου του φοιτητή, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πώς βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής στην Πάτρα

Όπως ανέφερε νωρίτερα το tempo24, ο 24χρονος δεν είχε επικοινωνήσει από προχθές με τους γονείς του, οι οποίοι ανησύχησαν και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να δει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης μετέβη στο σπίτι και όταν μπήκε μέσα αντίκρυσε τον φοιτητή νεκρό πάνω στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του αλλά και τις αστυνομικές Αρχές, που εντόπισαν την πολυσέλιδη επιστολή που είχε αφήσει ο 24χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ