Πωλίνα: Η αποκάλυψη για τη φωτογράφιση στο Playboy και τη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου που έμεινε στην ιστορία

Για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Πωλίνα στην κάμερα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.

Κάνοντας flashback στη ζωή και την καριέρα της η Πωλίνα είπε αρχικά: «Μπαίνω στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα».

«Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Όταν δεν δουλεύουμε, είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές», ανέφερε.

Ο Γιώργος Μαρίνος και οι πιο σημαντικές συνεργασίες

Μιλώντας για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πωλίνα ξεκαθάρισε ότι «Το ότι έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει ο καθένας μας να σέβεται τις επιλογές των άλλων. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η πιο σημαντική συνεργασία που είχε ήταν αυτή με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Λίνα Νικολακοπούλου.

«Άρχισα το ψηστήρι στον Σταμάτη Κραουνάκη να μου γράψει κομμάτι. Ακούω ένα βράδυ τον τηλεφωνητή «Μου ήρθε έμπνευση, σου έγραψα τραγούδι. Αυτό είναι, πάρ΄το και κάνε ό,τι θες». Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία. Μέχρι στιγμής, ό,τι έχουμε κάνει με τον Σταμάτη έχει εμπορική επιτυχία», τόνισε η Πωλίνα, γελώντας.

Η φωτογράφιση για το Playboy και ο Χρήστος Δάντης

Όσον αφορά στη φωτογράφισή της για το Playboy η Πωλίνα αποκάλυψε ότι: «Επειδή δεν θα το πληρωνόμουν, είχα βάλει όρο ότι εγώ θα αποφασίσω για τη φωτογράφιση. Ξεκινήσαμε για τις Σεϋχέλλες, γιατί γράφαμε το κομμάτι «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες». Βάλανε ένα σποτάκι από το ρεφρέν του κομματιού και τη φωτογραφία του εξωφύλλου στο κρατικό κανάλι και έγινε πανικός».

«Ο Χρήστος Δάντης ξεκίνησε ως πιτσιρικάς και βοηθούσε τον Γιάννη Καραλή στις παραγωγές. Όταν γράφτηκε το κομμάτι «Push Ups» με ρώτησε ο Γιάννης Καραλής ‘θα σε πείραζε να πούμε το ντουέτο με το δικό μας παιδί;’ Του απάντησα «Πας καλά; Ίσα ίσα». Έτσι ξεκίνησε η πρώτη του επαφή με το τραγούδι.

Για τον γάμο της με τον Μεγακλή Βιντιάδη υπογράμμισε: «Γνωριστήκαμε την εποχή που ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Μου είπε να βγούμε, βγήκαμε. Μετά μου είπε να συζήσουμε, συζήσαμε. Κάποια στιγμή μου είπε αν θέλω να παντρευτούμε και έγινε».

«Στη φάση που ήμουν έγκυος στον Απόστολο δεν είχα πάρει ακόμα διαζύγιο. Οι δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν με ευγένεια. Το εξώφυλλο αυτό είναι ενός φίλου και γείτονα. Την είδηση την έδωσαν οι παρατρεχάμενοι που ήταν δίπλα μου, οι κολλητοί μου. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο»,  εξομολογήθηκε.

Η φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου

Σχετικά με την φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος στο παρελθόν ανέφερε ότι «Ο κόσμος φρίκαρε με την αναπαραγωγή της φάρσας. Το πρωτότυπο ήταν τόσο φρικαλέο που το MEGA είπε ότι δεν περάνει. Ο Βλάσσης είχε μπλοκάρει το ασανσέρ της απέναντι πολυκατοικίας. Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι πρόκειται να συμβεί γιατί οι δύο που πρωταγωνιστούσαν κυνηγιόντουσαν. Εμένα με είχε πάρει ο ένας ασπίδα μπροστά και άρχισα να φωνάζω ότι είμαι έγκυος. Ο Βλάσσης έσκασε αφού ξεμπλόκαρε το ασανσέρ, ντυμένος superman».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ